IMG_8051.JPG

Ännu ett spännande avsnitt har visats – och så här tänker jag om det som skett! Höjdpunkter och missar. Sånt som gick bra och sånt som gått mindre bra. Här är mina tankar.

1. Pontus inser att han måste visa tjejerna mer intresse – äntligen! Det här är en fin kille ska ni veta. Pontus vill så väl och han vill hitta kärleken – men han blir blyg när det kommer till kritan och vet inte riktigt hur han ska göra eller vad som förväntas av honom. Han är bra på att umgås i grupp, han är härlig glad och social – MEN han har svårt att hitta vägen till tjejernas hjärtan på tu man hand. Tjejerna vill ha mera, vill att han ska vara mer nyfiken på dem, ställa frågor och ta dem åt sidan. Pontus är inte riktigt redo för detta men han kämpar på. När Cecilia visar tecken på att vilja åka hem går han in till henne för att berätta att han vill han henne kvar. Fortfarande har han lite svårt för att öppna upp med det är ändå ett stort steg i rätt riktigtnign och Cecilia mår bättre och blir gladare. Det gör mig så glad att se att Pontus nu tar till sig av vad som händer, han lyssnar på det som sägs och han tar åt sig. Jag säger bara Heja Pontus, jag är stolt över dig!

2. När Tina åker iväg med Daniel för att handla och flörtar som bara den. Hon visar sig från sin bästa sida, flörtar, lägger handen på honom, och på hans fråga om vad det blir till efterrätt svara hon: Det är du som är efterrätten. 🙂 Underbart ju. Tina visar vad hon känner, hon tror på Daniel och att det kan bli dom. Hon gör det som krävs. Men får inget tillbaka. Ja hon ber om en kram och det får hon, men Daniel är stoneface och visar inget. Snart är det val på Daniels gård och Tina har verkligen ingen aning om hon ska få vara kvar. Hur det än blir så ska det sägas att hon gjort allt hon kunnat – vilken skön brud detta är.

Gruppbild. Foto Daniel Ohlsson slash TV4

3. Daniel och Alexandra går iväg – och alla vi som såg detta vet hur de kände… Attraktionen är påtaglig. Det ser ut som att de ville kyssas – så är det bara. Ändå blev det ingen kyss…. Daniel är osäker på Alexandra eftersom hon har barn och bor långt bort säger han. Han tvekar. Han vill men han vill inte lura sig själv eller henne. Går det inte så går det inte. Det praktiska vinner styr över känslorna. Hur länge ska det få vara så? Kommer det att ändras eller inte? Jag hoppas att Daniel börjar vågar känna efter lite mer. Öppna upp för att ge någon av tjejerna en ärlig chans. Kanske blir det bättre när de blir en färre på gården. Jag tror det.

4. Stefan och Pia flörtar när det målas. Hon tycker han är ursexig. Han känner dragningskraften. Hanna och Stefan pratar lite i skogen. ” en rejäl gran för en rejäl kvinna” säger Stefan och ger Hanna granen. Hanna växer och vågar ta för sig lite mer, men än vet Stefan varken in eller ut. Det enda vi vet är att tjejerna, allihopa, verkar vilja han honom, och han verkligen vill ha någon – han vet än bara inte vem…

5. Det är val på Stefans gård och Linnea får åka hem. Hon gråter. Det gör ont i mig att se. Hon hade så mycket känslor för Stefan och hon tyckte att det fanns något mellan dem. Ändå fick hon åka hem. Sorgligt. Fy vad sorgligt det är när någon blir ledsen, och då ska det ändå tilläggas att Stefan verkligen  gör allt för att inte såra. Han är oerhört fin och uttrycker sig väldigt ödmjukt, känslosamt och ärligt. Fin kille detta.

6. Marcus – ja här händer det ju massor och ändå ingenting. Nya tjejer anländer, saker sägs men det känns inte något alls. Än. Hoppas på att det blir förändring på det. Marcus gör vad han kan men just nu är det bara för många tjejer helt enkelt. Marcus blir förvirrad av alla nya ansikten och kan inte få någon känsla för någon. De måste bli färre här. Som tur är blir det ju val redan nästa vecka… hur många ska få stanna? hur många blir kvar? det återstår att se. 🙂

IMG_0037.JPG

Jag är kvar i Belize men imorgon påbörjar jag vägen hem mot mina egna små älsklingar och kärleken i mitt liv – och oj vad jag längtar! Lycka är att ha någon att komma hem till.

Kärlek till er alla! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: