Stefan.%20Foto%20Daniel%20Ohlsson%20slash%20TV4

Var ute på en långpromenad och ringde till Stefan för att surra lite om hur det känns så här halvvägs in i säsongen och lite allmänt om hur han mår och då får jag veta att han minsann inte bara blir uppvaktad i tv-rutan… Efter premiären av Bonde söker fru har det kommit massor av kärlekshälsningar och brev både i form av handskrivna brev och sms. Det har skickats bilder på mms och så många tjejer ringde till honom att han tvingades skaffa hemligt nummer. En tjej till och en med kom till gården utan förvarning  – med en nybakad sockerkaka…

Linda: Oj, men är det smickrande eller är det bara jobbigt?

Stefan: Smickrad vet jag inte men jo, lite kanske. Det är ju otroligt att det är så många som vill höra av sig till mig men nu är jag ju med i programmet och då fokuserar jag på det. Sedan är jag kanske inte typen som faller för sånt där.

Linda: Men vad var det för typ av brev då? Var det inga välskrivna och härliga brev?

Stefan: Nja, jag vet inte, nä, skratt, inget för mig var det i alla fall…

Linda: Vad hände med hon som kom upp på gården med sockerkakan?

Stefan: Ha ha, ja du Linda ingenting. Jag måste ju avstyra sånt där men sockerkakan var god, det må jag säga. Skratt.

Linda: Men de här bilderna du fått, vad är det för bilder? Är det lättklätt månne?

Stefan: Ja några ha varit det. En av dem hade helt glömt ta på sig nåt på överkroppen…

Linda: Nämen, rena rama sextrakasserierna ju… 🙂

Stefan: Ha ha ha (Stefan gapskrattar) jo med du förstår, helt ärligt, det där funkar inte på mig, jag tycker snarare att det är avtändande. Det låter kanske konstigt men jag vill veta vem de är innan jag ser dem nakna.

Linda: Inte konstigt alls. Låter rimligt tycker jag. Men vad ska vi göra åt det här då, det får ju inte bli för mycket av det goda om man säger så?

Stefan: Äh det är lugnt, det är ju ändå snällt av dem att ta sig tid och så. Jag har dessutom skaffat hemligt nummer nu så det kommer nog bli lugnare framöver. Får se om jag ångrar mig… 🙂

Ingen vet ju än ifall det går vägen för Stefan i programmet eller inte så det är ju i sig inget fel i att visa sitt intresse. Jag måste säga att jag är rätt imponerad över företagsamheten. Tycker att det är modigt gjort av er som ändå försökt, vare sig det är gjort med sockerkaka eller nakna bröst. Och jag vet att Stefan håller med. Man måste ju våga för att vinna så är det bara. 🙂 Sedan är det ju inte alltid det går vägen…

Jag ska också här i slutet tillägga att Stefan inte tog upp detta utan att jag frågat om det. Stefan är otroligt ödmjuk och alla kvinnor som hör av sig till honom kommer att bli vänligt bemötta, om det inte finns anledning till annat. Han är heller inte på nåt vis irriterad över detta, mest bara överraskad. Stefan mår hur som helst väldigt bra och är glad. Men ett litet tips bara… vill ni har Stefans uppmärksamhet och respekt så är det inte toplessbilder som gäller utan ärliga personliga och välskrivna brev. Sedan när det gäller godsaker så han en last så slår det mest, inklusive hembakad sockerkaka – nämligen blåbärssoppa. Tänker att det kanske ändå kan vara bra att veta 🙂

jj

Ps har ni några frågor eller kommentarer så ställ dem här eller bli vän med mig på instragram @linda_lindorff där går det lite lättare än här…

DSC_2887

Underbart är det i alla fall att efter 11 dagar vara återförenad med mina älsklingar efter 11 dagar på jobbresa i Belize. Vill ni se helgen mysiga höstiga halloween bilder så klickar ni HÄR.

iiii

Ikväll sänds avsnitt 7 av Bonde söker fru och det är ett otroligt spännande program – läs här så förstår ni vad jag menar… “Sexig flört, avhopp och tårar” 

Ha nu en riktigt skön måndag! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: