DSC_3003 (1)

Alltså Stefan, man kan ju inte annat än älska den mannen. Han är så charmig att han kommer undan med precis allt! I kvällens program får vi se honom tafsa på Hanna i mataffären, han rapar vid bordet och äter som han aldrig sett mat förut. Hanna säger att om han skulle bli bjuden på Nobelmiddagen skulle han behöva gå en kurs i bordsskick men tilläger sedan att hon själv bryr sig inte, hon tycker bara det är charmigt… Stefan kan göra vad som helst och komma undan med det. Varför? Svaret är enkelt. Stefan är ärlig, godhjärtad och okonstlad. Han flörtar utan att skämmas, han tar för sig och han säger vad han tycker och tänker på ett oerhört välformulerat sätt. Man känner att han lever, man ser hur han mår och man känner hans passion. Stefan är en urkraft sällan skådad och att se hur mycket han attraherar tjejerna är fascinerande. Tjejerna dyrkar  honom. Jag känner Stefan, vi pratar på telefonen med jämna mellanrum och det här är en bra ödmjuk karl så han förtjänar verkligen allt detta. Men jag tror inte han var medveten om den dragningskraften han har.  Stefan kommer vi att få se mer av, även efter Bonde söker fru det lovar jag. Det skulle förvåna mig mycket om inte Let´s dance är den första att hugga honom…

Marcus – ja här är det ju ännu lite stiltje men jag tycker är fint under valet där han bjuder in tre av sex tjejer och man ser hur glad framför allt Veronika blir. Veronika är blyg och inte så van att ta för sig vilket gör att hennes glädje blir desto större när hon ändå får chansen att visa mer av sig själv. Det värmer. Även Ida visar sig glad och Isabelle… Ja vi får ser hur det blir men som Marcus säger “vägen hit har varit lite turbulent, sen slottet, men nu känns det bättre nu är jag hoppfull igen. ” Jag känner likadant – och jag är också hoppfull, det kommer gå vägen för Marcus, hoppas jag…

IMG_0524 kopia (1)

Pontus – han ska göra ett val men det blir inte riktigt som han tänkt sig. Han börjar med Linnea och vill bjuda in henne men det visar sig att hon vill lämna. Linnea hoppar av så det blir inget val. Detta leder till att Cecilia börjar gråta. Det är ju spänt inför valen och på Pontus gård så vill alla trots allt vara kvar. Cecilias tårar kommer av en kombination av lättnad, av glädjen att få vara kvar och av att Linnea lämnar och allvaret blir allt tydligare. Det står i Expressen att jag “läxar upp” Pontus och det är ju att ta i, läxar upp gör jag alls inte men däremot så pratar vi lite allvar och jag uppmanar honom, än en gång att våga fokuera på tjejerna en och en, att våga släppa taget och känna efter. Men det är lättare sagt än gjort. Pontus är blyg och kämpar och jag tycker att han gör det bra. Det går i rätt riktning. 🙂

Skärmavbild 2015-11-05 kl. 11.24.46

Daniel, den snygge allvarsamme norrlänningen. Hans val förvånar nog många. Tina fick åka hem med motiveringen att hon var den han klickat som bäst med. Daniel berättade också för mig att Tina är den som är mest lik honom, den som kanske förstår honom bäst, men att där inte finns det där lilla extra som behövs för att man ska bli kär. Han gillar verkligen Tina, för att att det är roligt och lättsamt att hänga med henne. De har kul ihop men han är inte kär i henne. Om sanningen ska fram så är det ju så är det ju så att Daniel redan har bestämt sig. Han har känslor för en av tjejerna redan, starka känslor och faktum är att om han visste att hon kände detsamma, om han bara vågat säga till henne hur han kände, och fått det bekräftat, ja då hade han låtit alla andra åka hem. Det finns bara en han vill ha och frågan är bara om hon vill ha honom. Under själva valet så fanns tankarna hos henne och ifall Daniel fått välja hade han tagit hennes hand, gått i väg med henne till en fin plats i skogen – och kysst henne. Så är det. Det är sanningen. Låt se nu ifall Daniels känslor är besvarade, och ifall han nånsin vågar släppa hämningarna och ge sig hän… Låt oss hoppas på det.

Kram Linda

khg

ps det finns chans att ställa frågor om Bonde söker fru nu – här på bloggen eller på mitt instagram @linda_lindorff Där kan ni också ställa era frågor om mina kläder. 🙂 Dagens outfit hittar ni HÄR.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: