lo

Sitter med morgonkaffet och tittar på Bonde söker fru – ännu ett helt underbart avsnitt för er att se imorgonkväll. Det är romantiskt, laddat, känslosamt, dramatiskt och roligt. Jag har både skrattat och känt mig tårögd – och då ska ni ju ändå tänka på att jag ju faktiskt vet allt redan. 🙂

Hos Stefan är det så laddat nu. Marielle tar honom åt sidan och vill veta mer, vill ha mer. När de går i väg till ängen så säger hon rakt ut: “Pia har fått en glass, Hanna en dask i arsle, och vad ska jag få då?” Det här är ju så fantastiskt. Marielle är så cool och härlig på alla vis. Hon frågar ut Stefan, bland annat undrar hon hur han märker att han blir kär… Han svarar då att “jag är ingen som växer fram – det är mer pang bom”  Samtalet de har på ängen visar sig ge väldigt mycket – stora tankar och överraskande. Det slutar med att Stefan ringer sin syster för att få goda råd på hur han ska göra…

Pontus visar sig på styva linan och tjejerna tycker att han är hetare än nånsin. Annie säger att hon aldrig träffat en hästkille som varit straight och hur otroligt attraktivt hon tycker att det är att se Pontus rida. Pontus njuter av uppmärksamheten och tjejerna njuter av att se hans färdigheter på hästryggen. Alla tjejerna blir alldeles extra till sig. Tjejerna imponerar i sin tur genom att alla våga rida banan och ja – det osar sex på Pontus gård 😘

Skärmavbild 2015-11-10 kl. 10.49.48

Hos Marcus kommer det ytterligare en tjej. Ida och Marcus får egentid och ja  – och det kramas en hel del…med alla.  Som Marcus säger “kramas är alltid trevlig” 🙂

Daniel, ja har pratar väder och vind, och erkänner det. Han går som katten kring het gröt och undviker prata om det som är viktigt, varför? Jo det har hettat till, hos honom. Frågan är om det är besvarat. Han känner också att han kommer att bli ställd mot väggen, och ja, det kommer han… När det händer då vill jag lova att det blir dramatik utan dess like. Det är nästan så jag oroar mig i för väg. Ja ni ska få se… Bonde söker fru kommer att bjuda på drama!

EN UNDERBAR JƒVLA JUL TILL KLICK

På tal om drama… årets stora julfilm “En underbar jävla jul” regisserad av Helena Bergström hade galapremiär igår kväll på biograf Rigoletto. En dramakomedi med bland andra underbara Robert Gustavsson och Maria Lundqvist. Vill ni läsa vad jag tyckte om den filmen och se fler bilder så ska ni klicka HÄR. 

IMG_0734

För vår eget härliga kärleksdrama så vet ni vad som gäller – Bonde söker fru – imorgon kl 20.00 på TV4

Det är ett avgörande avsnitt. En tjej blir hemskickad – utan att det är val . Hos Daniel är det jobbig stämning. Det osar sex på Pontus gård och ja Stefan kommer till insikt. Hu så spännande – missa inte!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: