Skärmavbild 2015-11-11 kl. 09.29.11…och då menar jag inte med pistoler. Det kan tyckas att det inte händer så mycket på Daniels gård just nu men tro mig det är precis tvärtom. Under ytan gror misstankarna och tron att Daniel redan är kär i en av dem och stämningen är så laddad att man riktigt känner att det snart kommer att explodera. Daniel säger själv att han fattar att det bara är en tidsfråga innan han blir ställd mot väggen.

– Ja, jag har ju slingrat mig som en ål så fort tjejerna frågat hur jag känner så det är klart dom snart kommer fråga rakt ut, sa Daniel till mig tidigare idag.

IMG_0836

Anledningarna till att det blivit så här är dels att Daniel först inte ville förhasta sig, och då under tiden ville han vara rättvis och lika med alla vilket innebar att han var trevlig och bra på alla vis men att han inte sa ett ord om vad han kände… men sedan också att han när han väl visste vad han kände, vad tveksam till om det verkligen ändå var en bra idé att bli ihop med den här tjejen då det ju faktiskt var väldigt opraktiskt. Konsekvensen är att Daniel går omkring kär och med stora funderingar på huruvida det är värt att satsa på eller inte med tanke på att det inte kommer att bli problemfritt, och att tjejerna runt omkring märker att något är på gång och blir både oroliga och misstänksamma.  Tjejerna vill veta vad som pågår men än har ingen vågat fråga honom rakt ut det alla undrar, nämligen ifall han är kär. Och i vem. Daniel gruvar sig givetvis för detta eftersom han fattar att det kommer bli obehagligt men samtidigt tror jag han längtar. Han vill egentligen inget hellre än att få vara ärlig och berätta om sina känslor och sin kärlek, visa sin kärlek – ifall den nu är besvarad… Det enda jag med säkerhet kan säga just nu är att det snart kommer att smälla och då mina vänner blir det dramatik utan dess like.  Daniel kommer att bli ställd mot väggen, det kommer bli aningens obehagligt men samtidigt så behövligt och uppfriskande. Jag tycker väldigt mycket om den här mannen i sin sanna seriösa och uppriktiga jakt på kärlek, han må prata väder och vind nu men ni ska få se, när väl bomben briserat så kommer ni få se väldigt mycket mer av Daniel. Och jag är säker på att ni kommer att älska det.

FullSizeRender-24 kopia

Mitt instagram @linda_lindorff är öppet för alla så hitta mig där så kan vi ännu lättare kommunicera med varandra och ni kan ställa alla frågor ni vill  😘

Kram Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: