Skärmavbild 2015-12-08 kl. 09.39.34Imorgon åker jag hem till Stefan och Hanna och får äntligen personligen ta del av deras lycka. Det är en stund jag nog aldrig kommer att glömma. Det är så sanslöst häftiga att få möta två personer som blivit förälskade på det här viset. De är så fina ihop, så kärleksfulla och perfekta för varandra. Tänk att det kunde få bli så här bra!

Skärmavbild 2015-12-08 kl. 09.40.48

Det strålar om Hanna och Stefan, på det där viset som bara nykära gör och jag kan riktigt se på mig själv hur jag smittas av deras kärlek. Jag har skrivit om det här förut men det roliga är ju att jag nu faktiskt rent ser det hända. Jag ser ju själv nästan lika kär ut 🙂

Jag berättar sedan för Hanna och Stefan att de får åka till Grekland – och givetvis blir de väldigt glada. Inte framför allt för att de ska utomlands, för det är då lika varmt här på gården, utan för att de ska få vara tillsammans på en plats där de bara behöver bry sig om varandra. Inget jobb, inga andra tjejer, inga kossor… 🙂

Skärmavbild 2015-12-08 kl. 09.20.00Ja resten av programmet handlar om våra bönder som då är iväg på sig kärleksresor – resor som för vissa verkligen blir rena rama smekmånaden men som för andra blir mer av ett uppvaknande…

Pontus och Lisa åker till Skottland och där har de äntligen tid för att vara bara de två – på tu man hand. Det är nu de verkligen kan känna efter vad deras heta kyssar på slutdejten ska leda till. Fortsätter hångelfesten och den starka attraktionen eller mynnar detta ut i vänskap? det får ni veta imorgon…

IMG_3488.PNG

Vissa av er har på mitt instagram @linda_lindorff ställt frågor som handlar om de olika resmålen. Tex undrar någon varför Daniel “bara” får åka till Bornholm medan Stefan får åka till Grekland? Och visst kanske det är mer spännande att åka till ett annat land men samtidigt så har jag genom åren förstått att för dem som är kära när de åker iväg så spelar det absolut ingen roll vart man åker. Man vill bara få vara tillsammans, i varandras armar, det är allt som betyder något.

Jag pratade med Stefan om det här igår på telefon och han sa “Nä men hu ja, Grekland var ju varmt och fint och vi fick smaka spännande saker som konstigt kaffe men det var ju nätterna som betydde mest – och de nätterna hade vi haft i vilket land som helst. På ett fint hotell eller i en koja i skogen, spelar ingen roll.” Och ja när man kollar på morgondagens program så ser man sanna mina ord att det är så. Ibland tror jag knappt de ens vet att de är i Grekland – Hanna och Stefan har verkligen bara ögon för varandra.

Skärmavbild 2015-12-08 kl. 09.18.44Marcus och Isabelle åker till Spanien och här blir halabalo – eller som Marcus själv skulle ha uttryckt det “rajtantajtan” Alltså Marcus är så rolig att man nästan svimmar. Han är i sitt esse! Underbart att se. Hur det går med kärleken ja det visar sig i morgon men en sak är säker – vägen till det svaret är hett!

DSC_6663

Jag kommer att skriva lite mer om detta med kärleksresor imorgon här på bloggen. Bondeonsdag – bästa dagen på hela veckan 🙂

Tills dess – kram! Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: