Skärmavbild 2015-12-08 kl. 09.40.48Ett nytt år är här och givetvis har jag tagit reda på böndernas kärlekslöften inför det nya året. Här kommer de!

Stefan Hildingsson: Jo men givetvis går mitt nyårslöfte i kärlekens tecken! Jag ska först och främst se till att Hanna flyttar in ha ha. Det känns som det viktigaste. I mars flyttar hon in är det tänkt. Sedan vill jag ju att att det ska fortsätta som det är nu och stärkas på med kärlek.

Linda: Du ska inte gå ner på knä eller så? Det kan jag ju inte avslöja, det ska ju vara en hemlis… Ha ha.

Linda: Men på ett ungefär hur länge ska man vara ihop innan man friar…? Det beror ju på, allt från 6 mån till flera år. Det ska kännas bra.

Linda: Men känns ju bra med hanna så då kan man ju förvänta sig ett frieri i år eller? Ha ha du är slipad du. Jo men det blir nog snart. Det blir spontant.

Linda: Låter bra, du kan ju passa på att skaffa en ring under tiden så den finns redo på plats när du väl känner att stunden är inne. Så du är beredd – och inte har någon anledning att inte göra det när andan faller på. 🙂 Ha ha du är inte dum du Linda. Jag ska tänka på det. Klart man ska vara beredd ha ha. 

Linda: Det känns som att det kan bli ett spännande år detta. Så får vi väl se om Bonden får sin fru till slut. 🙂 Ja vi får väl se, men en sak är säker, det här kommer att bli ett bra år. Kärleksfullt – i en ökande grad…

DSC_8358 (1)

Ja efter att ha pratat nu med Stefan så känner jag en pirrande förväntan i magen. Han säger inget så klart, det ska ju vara en hemlis, men jag tror baske mig det blir av! Magkänslan säger att Stefan Hildingsson och Hanna faktiskt förlovar sig i år! Vilken glädje det vore! Och skulle det nu vara så att de väntar lite grann så är det ändå helt klart – detta är kärlek som håller. Förr eller senare gifter de sig och då kommer jag står där med glädjetårar. Hoppas det blir redan i år. 🙂

IMG_4876 DSC_8076

Vill ni se bilder från min Nyårsafton så klicka HÄR. Mitt nyårslöfte det kan ni läsa här på bloggen imorgon – då kommer även bonden Daniels nyårslöfte.

 Ni som vill se lite fler bilder från jul och nyår får gärna komma till mig på instagram @linda_lindorff mitt konto är öppet för alla och ni får väldigt gärna bli vän med mig där.

Till dess – ha en underbar dag!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: