klklo-1024x1024

Aftonbladet har nu sammanställt förra årets höjdarklipp, det vill säga de 5 mest sedda nöjesklippen 2015. På en hedersvärd tredjeplats hamnar det här klippet där jag blir fångad av en jättestor pytonorm.

Se klippet Linda blir anfallen av en jättestor pytonorm.

Roligt att det fått sådant genomslag. Bådar gott inför säsongspremiären av Linda och djurens hjältar som drar igång på nytt i mars och den här gången med 6 hela entimmes program som sänds primetime 20.00 på TV4.

Vi har så mycket spännande och tårdrypande att berätta för er. Sanningar om djur och tjuvjakt som kommer att göra ont i er men ni kommer också att få träffa människor vars stora engagemang  och dedikerade insatser för djuren ger oss hopp. Jag är så stolt och glad över att få göra detta viktiga program. Just det här klippet med ormen är inte det mest talade för det här programmet men det är bra att bli uppmärksammad för vi behöver tittare som bryr sig. Läs mer om programmet och tjuvjakt HÄR.

IMG_5643

Läs också om denna stackars noshörnings vars mamma brutalt slaktats av tjuvjägare Föräldralös noshörningsunge.

Nu ska jag iväg på möte om just Linda och djurens hjältar. Hoppas ni alla får en bra dag så hörs vi snart igen.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: