Så här såg det ut på Tyrol igår där Mamma Mia The Party då hade världspremiär – hela ABBA återförenade på scenen! Efter en fantastisk kväll med mat och show överraskade ABBA gänget oss med en riktig reunion! Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad och Björn Ulveaus tillsammans på scenen. Ett historiskt ögonblick minsann – jag blev så lycklig och rörd av att se dem tillsammans igen. Helt underbart!

Jag stod också precis bredvid dem och det är därför jag har så många fina bilder som plockats upp av både TT och Expressen. Så klart bjuder jag på det, tycker alla ska få se detta! Så kul. Och bäst av allt är att de verkar vara så bra vänner och glada tillsammans.


Se bara på den här kramen!!! Detta tror jag är ett bildbevis på den riktigt återföreningen. De var så fysiska mot varandra, så glada och väldigt hjärtliga – vilket förstås bådar gott för framtiden. Även om Björn tidigare på kvällen lät tveksam när han fick den frågan så var känslan när de stod på scenen en helt annan. Känslan säger mig att det baske mig blir en ABBA reunion!

Se här också… kramarna… jag säger bara det. Sedan vill jag också tillägga att dessa fyra är så otroligt ungdomliga och fräscha! Kolla in Agnetha och Frida – de ser ju ut att vara runt 40 år. Fantastiskt! Så snygga! Ja jag blev väldigt glad över att se denna grupp förenad så här, så pigga, snygga, glada och hoppingivande!

Jag ska berätta allt så fort jag hinner. Och min film på ABBA gänget hittar ni redan nu på mitt instgram @linda_lindorff

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: