Igår var det världspremiär för Mamma Mia! The Party på Tyrol i Stockholm och jag och Jacob var trevligt nog bjudna. Jag älskar ju ABBA och har sett både musikalen och filmen så givetvis ville jag gärna gå och se detta – och förväntningar var höga. Foto: Eero Hannukainen.

Röda mattan var denna kväll blå… och antalet journalister och fotografer från alla tidningar och veckopress som var på plats redo att ta emot kändisarna var väldigt många. Stor premiär och stort pådrag.

Spelplatsen denna kväll är ingen vanlig scen. Till skillnad från tex musikalen Mamma Mia så sitter man här runt bord på “Nikos Taverna” och äter medan föreställningen pågår. “På Nikos Taverna utlovas grekisk högsommar, oavsett årstid. Dessutom serveras inte bara mat, utan också Abbamusik.” Jag är väldigt imponerad av hur de lyckats ge Tyrol en så total makeover. Fantastiskt bra gjort. Det är ju lite kitchigt förstås, lite Las Vegas på något vis, men man älskar det. Det är superskön stämning och en restaurang som jag gärna blivit stammis på.


På väg till vårt bord tog vår hovmästare oss förbi barnen där vi fick en välkomstdrink i form av en söt shot. Killen som ler är en av huvudrollsinnehavarna…

Många roliga detaljer som den här tidningen. Kul är det också att man sitter vid lite större bord som man ryms ett helt härligt gäng.

På menyn – grekiskt så klart i tre omgångar. Förrätt var bland annat fetaost sallad, tzatziki, oliver, kikärtsröra och bläckfisk i vitlök.
   

 

Här bakom Kristin Kaspersen ser ni två av huvudrollsinnehavarna. Det funkar precis så, det dansas och sjungs överallt och nära alla oss som sitter i restaurangen. Det känns väldigt levande och man känner sig delaktig.

Kvällens höjdpunkt är så klart när det här gänget kommer ut på scenen – ABBA återförenas. Det är så häftigt. Kolla alla mina bilder på ABBAs reunion HÄR. Både Expressen och TT bad att få mina bilder efteråt vilket de förstås fick, gratis. Att få vara med och fotografera när ABBA återförenas på scenen är bara roligt – en ära.


  

Ja Mamma Mia vilket party! Den här kvällen kommer jag att minnas länge. Jag älskar den här showen och hela konceptet – det är helt enkelt otroligt underhållande, socialt och supertrevligt.

DSC_8637

Min klänning denna kväll kan ni se mer av HÄR.

Kram Linda

ps

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: