14-643x1024

Ja jag har precis låtit mig övertalas att vara med i Let´s dance i TV4. Det känns fortfarande helt overkligt men det är dags nu. Jag ska dansa i Sveriges största danstävling – och jag är livrädd. Men under alla mina år som programledare har jag mött så otroligt många modiga människor, deltagare i olika program som jag varit programledare för – Robinson, Farmen, Bonde söker fru… Människor som gett allt, utan att tveka. De har kämpat, trotsat sina rädslor, vågat säga vad de tycker och tänker och utan hämningar bjudit på sig själva. Jag har mött kvinnor och män som öppnat sig för mig och låtit mig ställa frågor om deras innersta längtan och hopp om kärlek. För dessa människors skull ska jag nu byta sida från programledare till deltagare. Detta känns oerhört läskigt men det är inte mer än rätt. Det är min tur nu att försöka visa samma mod och våga vara bli bedömd, filmad och utsatt för omröstning. Jag vet att det kommer att bli svårt på många vis men jag lovar att göra mitt bästa. Om det så blir roligt dessutom så är det ju fantastiskt. I vilket fall så kommer jag åtminstone att ha ett par nya steg att utöva på dansgolven i sommar.

IMG_6453.JPG

Jag vet att många av de andra deltagarna redan börjat träna medan jag är kvar i Florida på inspelning med Linda och djurens hjältar och jagar pytonormar tills på lördag…

FullSizeRender-1

…men som tur är har jag ändå hunnit klämma in ett par danssteg med en lokal förmåga vid namn Leo – traktens tjusigaste delfin. 🙂

IMG_6599 (3)

En puss fick jag också, vilket kanske är mer än vad man kan förvänta sig efter en första dans. 🙂

IMG_7544-641x1024

Ja så här brukar det se ut när jag dansar, lite väl yvigt för att kamma hem 10an kanske men vem vet, Tony Irving och de andra kanske är öppna för lite nya moves på dansgolvet i år. Hoppas på det för mina tidigare erfarenheter av dans sträcker sig inte längre än till logdans. 🙂 Så håll i hatten katten – nu kör vi!

Kram L

851

P.S. Bli gärna min vän på instagram – öppet för alla på @linda_lindorff

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: