http---aman.production.s3.amazonaws.com-51af0c9904bf72e48a000f46-lootus

…är ingen mindre än det här dansproffset vid namn Kristjan Lootus. Då jag är i Florida ännu och spelar in Linda och djurens hjältar så har vi ännu inte mötts men vi har hörts på sms och redan nu känner jag att detta är rätt man för mig. Han känns så glad, så driven och är så otroligt entusiasmerande. Detta är också en riktig vinnarskalle, på gott och ont, han kommer att ställa krav och inte nöja sig med en halvdan insats. Det är ju bra förvisso men det gör mig också lite orolig. Tänk om jag inte kan leva upp till hans förväntningar. Han har ju ändå vunnit med Jessica Andersson 2011, kommit fyra med Camilla Läckberg, trea med Montazami och tvåa förra året med Marie Serneholt…

På måndag ska vi träffas för första gången och det ska bli så oerhört spännande. Eftersom de andra deltagarna redan börjat träna så kommer vi att ha mycket att ta igen. Samtidigt som jag ju längtar så mycket efter barnen och vill ha massor av tid med dem. Jag får helt enkelt se till att träna när de är i skolan. Ett annat litet krux är förstås att vi nu i samma veva börjar spela in Bonde söker fru. Detta är ett så viktigt program för mig och jag vill inte kompromissa på något vis där. De bönder jag möter ska få all min kärlek och fokus. Så det kommer att nog bli lite tufft den närmaste tiden samtidigt som jag verkligen ser fram emot allt detta.

IMG_6837

Imorgon påbörjar jag färden hemåt igen efter 12 dagar tillsammans med detta underbara team! Det har varit en väldigt lyckad inspelning med många fina möten med både djur och människor, men nu vill jag ha min familj. Jag längtar så oerhört mycket efter barnen och Jacob. Och så vill jag börja dansa med Kristjan förstås 🙂

Nu ska jag sova så god natt! och tack för alla hejarop och glada tillrop idag på instagram (@linda_lindorff)  Det betyder mycket!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: