Sista dagen i Florida – nu bär det av hemåt. Vi haft haft en bra och lyckad inspelning och har spelat in två väldigt spännande och känslosamma episoder av Linda och djurens hjältar. Men nu längtar jag hem.
 Frukostfavorit i form av rykande hett kaffe med mjölk och cinnamon raisin bagels. Glad över att veta att jag snart är hos älsklingarna. Till och med muggen ler 🙂

 När jag sedan Sitter i taxin på väg till flygplatsen och kommer plötsligt alla känslor på en gång. Kroppen värker av längtan och tårarna rinner nedför mina kinder. Jag längtar så oerhört mycket. Jobbigt när känslorna tar över men det brukar kännas bättre efteråt. Och imorgon när jag kliver innanför dörren hemma då kommer jag att vara lyckligare än mycket länge!❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: