Idag träffade jag Kristjan Lootus och det klickade direkt. Hade inte kunnat få en bättre danspartner till Let’s dance. Han är så otroligt bra! Så stark, glad, kreativ och så sinnessjukt envis. Precis en sån man som jag behöver – särskilt när det gäller något jag inte behärskar.

  Och i det här fallet gäller det allt! Min enda erfarenhet av dans kommer från yvig spontan logdans hemma i Lappland – och den typen finns tydligen inte in i utbudet av danser i Lets dance. 🙂  Jag kan just nu ingenting så han har mycket jobb framför sig. Han började bra idag och det känns vill jag lova. Just nu kan jag varken sitta eller stå. 😘 Tack och lov roligt så jag ska kämpa på så gott det går.

Nu vila kroppen och ladda för min födelsedag…

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: