DSC_8637

Bonde söker fru-inspelningen drar i gång nästa vecka då jag för första gången ska träffa årets nya bönder. Samtidigt ska jag dansa, spela in trailer och personporträtt med mera inför premiären av Let´s dance. Vissa inom Bonde söker fru (på produktionsbolag och kanalen) har visat en viss oro för att Lets dance kanske kommer att ta för mycket tid och att Bonden därmed skulle kunna bli lidande men så är det så klart inte. Det är mycket men jag kan lova att Bonde söker fru så klart ska få mitt fulla fokus. Om jag hade trott att Bonde söker fru skulle bli sämre för att jag ska vara med i LD så hade jag inte tackat ja. Jag hade nog faktiskt inte ens fått frågan då eftersom Bonde söker fru är ett lika stort och viktigt program för TV4 som Let´s dance.

IMG_6972.JPG

Det är fjärde gången jag har blivit tillfrågad om att vara med i Let´s dance och den här gången var det en person som jag har oerhört mycket respekt för som frågade. En man på TV4 som känt mig länge och som vet hur jag är. Jag sa som vanligt nej först men efter viss övertalan och samtal med flera inom produktionen så sa jag till sist ja.

14-643x1024

Det kändes som att det var min tur nu att göra detta, min tur att känna hur det är att stå på andra sidan (LÄS MER OM DET HÄR) och för att få uppleva hur det är dansa på riktigt. Inte bara skaka loss på någon party utan att på ett dansgolv dansa med en riktig dansare. http---aman.production.s3.amazonaws.com-51af0c9904bf72e48a000f46-lootus

TV4 föreslog att jag skulle dansa med den här killen – Kristjan Lootus – och efter att ha sett honom dansa så tänkte jag precis så – honom vill jag ha 🙂 Kristjan är verkligen otroligt bra på att dansa – nu återstår bara att se om han kan överföra något av all den talangen till mig 🙂

IMG_7007.JPG

IMG_7010.JPG

Jag har provat att dansa med min utvalda och det är väldigt utmanande, svårt men också roligt. Min erfarenhet av riktig dans är obefintligt så det kommer att krävas en hel del för att få ordning på det här men jag lovar att göra mitt bästa.

Skärmavbild 2015-12-14 kl. 12.08.08

Det som då är lite av ett problem är ju den här krocken då med Bonde söker fru. Premiären av Lets dance är alltså den 11 mars och innan dess, ska jag spela in Bonde. Självaste premiärveckan kommer jag att vara tre dagar ute på bondgårdar och prata kärlek så man kan ju förstå att det finns viss oro. 🙂 Men jag ska ge bönderna allt och sedan ska jag dansa när tid finns – och förhoppningsvis kommer det att räcka för att även premiären av Lets dance gå som en dans. 🙂

Just nu känns det inte riktigt så men det är ju ännu länge kvar.:)

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: