Skärmavbild 2016-02-12 kl. 19.50.05

 

I dag i Expressen går det att läsa om mina “hemliga krav” på TV4 inför Let´s dance. Det låter som att jag krävt att få dansaren Kristjan Lootus bland annat, och så är det ju inte riktigt. Vill ni veta vad som faktiskt sagt och hur allt gått till då kan ni ju läsa mitt blogginlägg som denna artikel är baserad på. Den hittar ni HÄR. 

IMG_6973.JPG

I vilket fall så är jag glad att TV4 lyckades övertala mig för även om jag säkerligen åker ut med huvudet först så har jag roligt just nu och är väldigt väldigt nöjd över att jag fått just den oerhört duktige Kristjan Lootus att föra mig framåt i detta.

I morgon ska vi träna lite – lovar bilder från detta 🙂

Kram LInda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: