Skärmavbild 2016-02-16 kl. 16.03.51Den här bilden lade jag upp på instagram när jag var på jobbresa i Florida nyligen med texten “Stoppa pressarna!!! Jag har slutat som programledare och numera är jag delfinskötare på Dolphin Plus i Florida” Skrivet på skoj förstås – vilket jag trodde man skulle förstå. Jag var ju ändå där och spelade in Linda och djurens hjältar för Tv4

li

kjk)

… igår fick jag sedan höra att det stått i Expressen att jag bytt jobb och att TV4 tvingats dementera. Det var ju verkligen inte meningen. Förlåt pressavdelningen på TV4 för onödigt arbete – lovar att inte skoja på det viset mera 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: