IMG_7257

Jag fick mina dansskor idag. De skor som jag ska när jag dansar i Let´s dance. Som ni säkert förstår är jag chockad. Hur, huuuur, ska detta gå till?

Först tänkte jag gå och be att få lägre klack att dansa i, för de finns andra av dansarna som har längre klack och det måste ju vara lättare tänker jag MEN… då ska min käre danskavaljer att han föredrar att jag dansar i dessa. Vet inte riktigt vad jag ska tro annat än att det lutar åt åtminstone ett platt fall i Lets dance i år. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: