IMG_7377Igår började inspelningen av Bonde söker fru säsong 11 – och jag är alldeles upprymd. Den här första vändan vi åker ut på är alltid så spännande. Det är nu jag för första gången får träffa våra nya bönder på riktigt och först då får ju jag den här alldeles speciella känslan för vem de egentligen är. Jag har så klart sett bild på dem och läst allt som finns att läsa om dem men känslan av första mötet säger så mycket mer än ord kan göra.

Gruppbild. Foto Daniel Ohlsson slash TV4

Snart står jag här med ett nytt gäng bönder som vill hitta kärlek – och visst är det väl spännande att tänka på vilka de kommer att vara och hur det kommer att gå. Jag tycker det känns superbra. Vår första bonde jag träffade igår han var väldigt manlig och härlig, stark och barnkär. Dessutom såg han ut som danske snyggingen från Bron, Kim Bodian, så detta lovar gott 🙂

FullSizeRender

FullSizeRender-1

Idag var det så ett litet avbrott i inspelningen då vi spelade in vinjett för härliga Let´s dance men imorgon är jag ute på bondgårdarna igen, då träffar jag bonde nr 2 och 3… Följ inspelningen i bilder på mitt instagram @linda_lindorff om ni vill. Det är öppet för alla.

IMG_7274

Så här ser mina fötter ut efter att ha dansar i klackar så gissa om jag njuter av att få gå i gummistövlar igen. En skön bonus. 🙂

Kram Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: