IMG_7419Igår flög jag söderut för att fortsätta inspelningen av Bonde söker fru där vi porträtterar de nya bönder. Det är som vanligt åtta bönder vi presenterar, åtta hetingar som ni sedan kommer att kunna skriva till ifall det skulle kännas rätt. I måndags träffade jag vår förste bonde, blyg man på 50 plus som älskar sina barnbarn, kör motorcykel och ser ut som danske snyggingen Kim Bodnia. Han kommer nog få många brev…

IMG_7410

Igår träffade jag två bönder som bor ca 1.5 timme från varandra, i trakterna kring Halmstad. Väldigt karismatiska båda två men i övrigt väldigt olika. Ena en vacker charmig hästbonde med många järn i elden, den andre en grönögd snygg skogsbonde på 36 år som älskar att laga mat, renovera och inreda. Han bor i det här fina vita huset… 🙂

IMG_7422

Idag ska jag träffa bonde nr 4 och nr 5 – den ena är bara 20 år men tydligen väldigt mogen och vill har fru och barn helst igår. 🙂 Den andre en stark och musikalisk man som är aktivt kristen och sjunger i kyrkan. Spännande känns det här minsann, skriver och berättar mer så fort jag träffat dem på riktig. För det spelar ingen roll hur mycket jag får berättat för mig eller läser om dem, det är när vi mötts personligen som jag får en känsla för vilka personer det här är.

Så vi hörs snart!

FullSizeRender

ps Hann med en liten klädprovning igårkväll inför kommande fredagar i Lets dance, måste säga att man ju blir lite förvånad över hur pass små plagg man faktiskt ska dansa i. Detta som ni ser en del av här är, tro det eller ej, en klänning. Det kommer att kännas lite som att dansa i baddräkt. Om än en väldigt tjusig och glansig sådan. 🙂

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: