IMG_7820

Min fantastiska danspartner Kristjan Lotus har kommit upp till Vilhelmina för träna med mig inför Let´s dance premiären nästa vecka. Så otroligt kul och lyxigt att kunna njuta av både sportlov med familjen och dansträningen. Jag är så tacksam för detta.

FullSizeRender-4

Vi tränar på Folkets hus nya fina lokaler, alla här i Vilhelmina är så hjälpsamma och tycker det är så kul att vi är här. Lokalpressen, Västerbottens kuriren, kom och intervjuade oss. Här svarar Kristjan på frågor om mig och vad jag är bra och dålig på… det blev en långt svar 🙂

IMG_7517

 

Givetvis måste jag ju visa upp min fina hembygd för Kristjan också när han väl är här så igår fick han följa med ut till vår stuga efter dansen. Det är första gången han är i Vilhelhelmina så det finns ju ett par saker han bara måste se och göra…

FullSizeRender-5

 

…till exempel – köra skoter! Det visade sig att Kristjan aldrig kört skoter förut så det var extra kul att jag fick lära honom något för en gångs skull. 🙂

IMG_7829

Väldigt bra på att köra skoter var han också – och bäst av allt, han tyckte det var kul. Så den här danspartnern byter jag aldrig ut. 🙂 Jag sa det här på bloggen i början att vi klickade direkt och det är verkligen sant. Vi har väldigt väldigt kul ihop.

IMG_7847

IMG_7843

 

Jag och Jacob bjöd sedan på middag i stugan. Kristjan har sina två döttrar med sig, 7 och 4 år, och de leker väldigt bra ihop med våra så det blev en väldigt lyckad dag.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: