IMG_7955

Det står i Expressen idag om mitt viktras och ja det är sant, jag har gått ner mycket i vikt efter att jag börjat träna för Let´s dance. Jag har hört sedan tidigare att alla som är med i Let´s dance går ner i vikt men jag var ändå inte beredd på att att jag skulle tappa så mycket vikt – så fort. Programmet har inte ens haft premiär och jag har redan gått ner 7 kg på ett par veckor. Jag väger mig sällan, kanske en gång i månaden men efter inspelningen av Linda och djurens hjältar i Florida så vägde jag mig och då stod vågen på 64 kilo. Jag har fått höra av folk runt om mig att jag blivit så smal men jag tänkte inte så mycket på det förrän jag förra veckan kom hem Vilhelmina och min mamma sa att jag var så smal nu att jag nu var fyrkantig mellan benen. (vilket inte är en komplimang) och min mammas oro tar jag på allvar. Så vägde jag mig – och vågen stod på 57 kg. Så lite har jag inte vägt på 15 år. Med tanke på att jag är 177 cm lång så borde jag nog väga mer.

FullSizeRender-7

Samtidigt så känner jag stark nu och jag mår bra. Visst är jag smalare än på länge men jag håller verkligen inte på att tyna bort. Jag känner mig i bättre fysisk form är på flera år, inte för att jag är smalare, utan för att jag känner att min kropp vaknat till liv och jag ser och känner att där finns lite muskler ändå. Min kropp har alltid varit snäll mot mig och jag har bra förbränning men de senaste 8 åren har jag tränat väldigt dåligt. Förra året tränade jag 6 gånger. Året innan det 4 gånger…  så det som hände nu var ju att min kropp fick en chock av all träning och därför rasade jag i vikt. Jag tänker nu att min kropp snart vänjer sig vid allt dansande och hamnar på ett nytt “normaltillstånd” baserat på hur dagarna ser ut nu. Så inte fara, ingen ska behöva oroa sig, jag mår bra och har koll på det som händer.

IMG_7952

Ska man se det ur ett lite roligare perspektiv så tycker jag att det på nåt vis är lite “rätt åt mig” efter att ha lett program som Farmen och Robinson, att nu även jag som deltagare i en dokusåpa får lida lite och rasa vikt. Jag sa ju det när jag bestämde mig för att tacka ja, att det var min tur nu att testa på livet som deltagare, att jag skulle kämpa och gå all in – nåväl, det är väl det då jag just nu gör. 🙂

FullSizeRender-6

Sedan måste jag ju ändå avsluta med att säga att det viktigaste, trots allt, är att man får vara frisk och må bra, allt annat är bara en bonus. Och visst har jag träningsvärk och ont i fötterna men jag är fullt frisk och känner mig starkare än på länge.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: