IMG_7257

Så här ska det alltså se ut på fötterna när man dansar i Let´s dance. Det är ju lite av en chock må jag säga. Jag går så sällan på klackar och nu ska man plötsligt dansa i klackskor.  Största chocken är att de är så höga och vingliga. Jag fattar faktiskt inte hur det ska gå men Let´s dance är ju en underhållningstävling så ifall jag nu inte kan dansa snyggt så kanske det blir underhållning av en helt annan form när jag vinglar runt som en drunken sailor på bästa sändningstid 🙂

IMG_7274

Så kom chock nummer 2 – och beviset för hur ovana mina fötter är att gå i klackar. Så här såg mina fötter ut efter att ha dansat ett par gånger. Blåmärke på höger stortå, skavsår, brutna tånaglar, en svullen tå och tre blånaglar. Fötterna var så ömma att jag knappt kunde gå… men man vänjer sig. Så jag fortsatte att träna med klackar ett par veckor till och voilá…

FullSizeRender-5…så här ser fötterna ut nu. Hemska jag vet. Kolla blånaglarna, blåsningarna och den svullna krokiga tån. Jag har brutit den en gång men det var helt bra fram till att jag började med dansen. Nu är det som att något spruckit upp igen. Ont gör det i alla fall. Men jag ska inte klaga, för kul har jag ändå när jag tränar och än så länge sitter ju alla tårna kvar åtminstone. :). Hur ska detta sluta, vi får hoppas tårna sitter kvar fram till premiären på fredag.

fredag-723x1024

Första gången jag gick i klackskor någonsin var för övrigt 1990 på Miss Universumtävlingen. Lilla Linda från Vilhelmina är 18 år och är vald till Fröken Sverige. Och har aldrig gått på klackar! Scenen är klassiska Shubert Theathre i Los Angeles. Jag representerar alltså Sverige i skönhets-VM, inför 60 miljoner tittare… – i rosa bikini och guldiga klackar! Så sinnessjukt och märkligt. Men roliga minnen är det allt, även om jag på riktigt tycker att detta tillhör en svunnen tid, på alla de vis. Sinnessjuk faktiskt. Undra om jag har kvar de där skorna nånstans…

IMG_6972.JPG

Det som känns väldigt bra däremot är att jag, enligt det påtvingade EKG-test som produktionsbolaget kräver av alla deltagare, är i god form. Tydligen har jag bra flås trots att jag inte tränar och det är ju som ett mirakel. Jag har inte så mycket muskler kanske men jag känner mig ändå stark på något vis och det är väl härligt då att ha fått det bevisat med ett riktigt arbetsprov. 🙂IMG_7820

Sedan har jag tappat väldigt mycket i vikt och det är ju inte nödvändigtvis heller så bra men det ska jag berätta om senare. Det är ju naturligt såna här sammanhang och det är ingen fara för min hälsa. Jag mår bra. Det måste ju avta någon gång för det är ju ändå inte Robinson jag är med i 🙂

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: