IMG_8011Idag hämtade bonde söker fru gänget mig kl 8.40 i Lets dance studion. Jag hade då redan varit på plats sedan kl 07.45 för att hinna med ett genrep tillsammans med min danspartner Kristjan Lootus inför fredagens premiär. Så efter en härlig dans inför kameror så fick jag hoppa ur klackskorna och i stövlarna och ge mig iväg på inspelning.

ERO_5127 copy

Väldiga kontraster och också väldigt kul! I bilen på väg till våra nya bönder var producent Mia Stalin med hennes urgulliga hund och ständige följeslagare Julle och så redaktör Jonas Bergström vid ratten. Jag passade på att stretcha på direkta order av Kristjan. Jag sträckte mig nämligen i hösten under kamerarepet…

1200

Dagens två bönder träffade jag samtidigt för ovanlighetens skull och vi möttes på den mest fantastisk gård med hus från 1600-talet belägna alldeles invid en sjö. Så vackert. Jag blev så väldigt förtjusta i båda bönderna. De är knappt 40 år gamla, och fulla av energi och glädje. Passionerade, omtänksamma och snygga! De väldigt goda vänner och bor väldigt nära varandra. Detta kommer bli så vansinnigt kul!

Jag får tyvärr inte lägga in några bilder för tv4… det ska ju bli en överraskning så tyvärr blir det bara mina ord för att kunna beskriva dem. 🙂

Det vore som en dröm att få följa dem båda med sina likheter och olikheter. Så kärleksfullt. Jag provkramade dem i ena bondens kök och det var minsann härliga kramar jag fick – och det bådar gott tycker jag 🙂

De här killarna kommer ni att gilla tjejer, så driva och sköna! De bor båda i gamla fina hus från 1600 – och 1700-talet som bara väntar på att bli renoverade och fixade. Mycket är redan gjort av dessa händiga män men det finns också mycket roligt kvar att göra. Gården ligger bredvid en badsjö, verkligen på strandkanten och det är och vackert med alla fruktträd och ängar och hundratals vita ulliga kor. Här finns det två kap att hämta hem. Vänta tills ni får se.

ERO_5697 copy

I morgon ska jag åter till dansstudion för att träna inför fredagens premiär med bensträckningar, paljetter, troschocker och allt vad det nu innebär. Jag ska göra mitt bästa för att ni inte ska behöva skämmas för er bondeprogramledare. Hoppas förstås på ert stöd. Utan era röster är jag inte kvar så länge 🙂

Skärmavbild 2016-03-09 kl. 21.01.15 Skärmavbild 2016-03-09 kl. 21.01.32 Skärmavbild 2016-03-09 kl. 21.01.43

Ja och så har jag hunnit med min första “snuskiga groda” i Let´s dance. Kolla in det här klippet på Aftonbladet.se jag skrattade så mycket när jag såg det. Vet inte vad som händer här men helt plötsligt hör jag mig säga saker som till och med får mig att häpna. Måste ha varit väldigt trött 🙂

Det ska också poängteras än en gång att det ju på riktigt finns singlar även bland våra tjusiga dansare så när detta är över borde jag kanske göra slag i saken och köra Dansare söker fru. Vore väldigt kul faktiskt. Läs mer om mina tankar kring detta i “jag förstår att det bildas kärlekspar i Let´s dance.”

Ha nu en fortsatt skön onsdag så hörs vi snart!

Linda

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: