Skärmavbild 2016-03-09 kl. 21.01.43 Skärmavbild 2016-03-09 kl. 21.01.32 Skärmavbild 2016-03-09 kl. 21.01.15

Jag vet inte vad som händer här egentligen men helt plötsligt så slår det slint och jag slänger ur mig den ena grodan efter den andra. Eller som Aftonbladet formulerade det “Lindorff snuskiga groda i Let´s dance.”  Och det är ingen överdrift jag säger saker som får både mig själv och framför allt Kristjan att häpna. Till exempel:

Linda: Jag förstår att det blir många par i Let´s dance, det är ju väldigt mycket närhet och naket, intima rörleser…

Kristjan: …du pratar om själen nu och inte kroppen…eller hur?

Ja det tar inte slut där, ni måste se klippet, det är helt overkligt att höra mig prata om att gränsla främmande män och hej och hå. Jösses. Jag måste ha varit trött. Se mina “snuskiga grodor” HÄR.  🙂

ERO_5640 copy

Sedan ligger det ju en sanning i allt detta trots allt. Jag har jobbat i drygt 10 år med flört och relationer i Bonde söker fru, jag har blivit bra på att se när förälskelse är på gång och jag förstår på riktigt att det bildas par i Let´s dance varje år. Det för det är många timmar som man tillbringar tillsammans med en annan man, eller kvinna, där man, instängda i ett rum med bra musik gnuggar höfter och gör diverse märkliga rörelser ihop – med alla möjliga kroppsdelar inblandade. Jag ska erkänna att jag tyckte det var genant i början. Dansarna är ju vana det här, eller som jag sa i intervjun ovan, Kristjan har ju gjort det här med många andra tjejer 🙂 men för många av oss nybörjare som inte är vana dansens ofta uttrycksfulla och sensuella form, tycker att det är rätt genant. Till en början.

ERO_5130 copy

Jag är inte van att andra män håller i mig på det här viset. Jag är inte van att stå omslingrad med nån annan är Jacob eller gnugga höfter med någon som inte är min man. Därför kändes det svårt i början. Givetvis sa jag allt detta till Kristjan och han skrattade bara, han förstod men helt ärligt, vad ska han göra? Om vi ska träna sexig rumba, eller het samba, så måste vissa saker ske, så är det ju bara. Vilket jag ju så klart insåg – och till slut vande mig vid.

ERO_5127 copy

Man kan faktiskt inte vara pryd om man ska dansa i Let´s dance. Det blir heller inte kul om man hela tiden tänker för mycket på vad som känns rätt och fel. Är det för sexigt? Är den här kjolen för kort? Borde jag egentligen sitta gränsle på en annan man? Det funkar liksom inte att tänka så. Man måste vänja sig vid att våga vara sexig i Let´s  dance – så är det bara och jag tror faktiskt att det kan vara nyttigt. Jag har aldrig sett mig själv som särskilt sexig eller kvinnlig, inte heller vidare graciös men det är banne mig mitt mål med Let´s dance. Jag ska låta Kristjan försöka få mig att röra mig kvinnligt och gracisöst och våga vara lite sensuell utan att tycka det är något konstigt med det. Det kommer bli oerhört svårt men också spännande. En utmaning utan dess like – både för mig och min danspartner. Kanske klarar jag inte av det, jag är osäker på det men jag lovar att jag ska försöka.

Sedan kan jag ju inte låta bli att fundera över blivande kärlekspar i Let´s dance. Jag får ju höra rätt ofta att jag är en av Sveriges främsta kopplerskor och det är inte så konstigt med tanke på hur många jag varit med och parat ihop i Bonde söker fru. Jag älskar relationer och att para ihop folk så vem vet, kanske kan jag hjälpa med att få kärleken att spira även i Let´s dance. Jag har ju som synes redan börjat… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: