Skärmavbild 2016-03-10 kl. 18.01.32

Ja det här rubriken ser man i Expressen nu och den känns ju minst sagt oroväckande – därför vill jag ge er sanningen bakom rubriken. Artikeln är inte felaktig, reportern har inte skrivit osanningar MEN när man lyfter ord som dessa i en rubrik utan att veta hur stämningen var när orden sades så kan det lätt bli fel. Jag har sagt dessa ord “vi har precis bråkat” men jag log när jag sa det, och kramade om Kristjan på scen, så det var sagt med glimten i ögat.  Det hela handlade om att Kristjan sett mitt inspelningsschema för kommande veckor och insett att vi inte kan träna som vi borde. Jag är borta flera dagar på inspelning för Bonde söker fru vilket innebär att vi måste ses på kvällarna för att träna och då blir det så klart mindre effektivt eftersom vi är trötta och jag kommer dirket från inspelning.

Vi pratade om detta och ja Kristjan var lite oroad över det, vi bråkade alls inte, det var ett felaktigt ordval från mig. Vi hade mer ett samtal kring hur prioriteringarna såg ut framöver och han förstår ju att jag måste jobba och att jag är mamma och fru, särskilt som han ju själv har barn och andra jobb. Vi pratade och kollade scheman och fick till slut fram en plan som vi tror kommer att fungera. Mycket tack vare hjälp av produktionen i Mastiff och TV4 som ställer upp på alla de vis.

Kristjan och jag har alltså inga relationsproblem, tvärtom har vi det väldigt bra. Han är en fantastisk människa, stark, snäll och oerhört begåvad och vi kommer att klara det här bra. Visst blir det tufft emellanåt och vi måste både jobba lite på obekväm arbetstid men det löser sig. Vi gillar varandra oerhört mycket, vi har kul och vi älskar att dansa med varandra. Det kommer ni att få bevis för imorgon på premiären av Lets´s dance.

Tills dess önskar jag er en underbar kväll!

Kram Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: