2016-03-11 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

Igår var det premiär i Let´s dance i TV4 och jag dansade för första gången. Vår dans var American Smooth till låten Fly me to the moon med Frank Sinatra. Jag dansade med Kristjan Loouts – och jag kände mig som Askungen på bal.

2016-03-11 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

Det var en så enormt härlig känsla och jag njöt oerhört mycket av den här dansen och koreografin som Kristjan skapat. Så oerhört elegant och tjusigt.

2016-03-11 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

2016-03-11 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

När vi sedan fick våra kommentarer från juryn och jag får höra av Tony att jag är så mjuk och följsam och av Cecilia att jag är en svensk Ginger Rogers så blir jag så svimmar jag nästan av lycka. Jag har aldrig i mitt liv får en komplimang så fin tror jag. Mitt självförtroende är mycket bra och jag får beröm ofta för saker jag är bra på MEN jag har nog aldrig fått en koppling för att jag är kvinnlig. Jag har aldrig känt mig särskilt graciös, kvinnlig eller följsam och just därför blev den här dansen och den fina kritiken jag fick så betydelsefull. Det här kan förändra mitt liv. Jag är bra på mycket som ofta anses vara lite “manligt” och även om jag tycker om mig själv och hur jag ser ut så är det på riktigt så att det här med att vara kvinnlig, sexig och sensuell inte varit något som jag känt mig hemma med. Så igår, tack vare Kristjan och den mjuka vackra kvinnliga koreografin han lärt mig, och juryns,  Tonys och Cecilia ord, så kände jag mig kvinnligare än jag nånsin gjort. Det var en magisk kväll med mjuka rörelser, en helt ljuvlig prinsessklänning och en dans jag kommer minnas för resten av mitt liv.

[tv4play id=3299497]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: