IMG_8107Igår var jag i Jämtland och träffade en stilig man på drygt 50 år. Han är lång, 190 cm, och väger 100 kilo. En stor härlig karl med andra ord. 🙂 Han bor fint, skrattar och skämtar hela tiden och är en sån karl man känner att man skulle trivas att ha en vardag ihop med. Här finns det glädje och spontanitet. Han bjöd upp till dans i köket och hade bakat världens godaste sockerkaka. Underbar man på alla vis.

Idag ska jag så träffa vår 9e bonde, detta är en snygg hästbonde som rider dressyr och njuter av att vara i naturen. Ska bli väldigt trevligt att lära känna henne bättre. Vanligtvis så presenterar vi varje år 8 bönder men så är det alltså inte i år – i år har vi lyxigt nog en extra bonde på menyn. 🙂 Ännu större chans till kärlek helt enkelt!

IMG_8103 (1)

Det är dessutom en helt fantastisk blandning av kvinnor och män i alla de åldrar och personligheter. Det här är bästa tänkbara uppställning, ett helt underbart gäng! Jag älskar dem alla redan och hoppas nu så klart ni ska skriva många kärleksfulla brev!

IMG_8129

Jag vill också passa på att tack er för stödet i Let´s dance! Ni som skrivit så fina kommentarer till mig, skickat hälsningar och röstat – stort tack! Jag blir verkligen rörd av att känna att ni bryr er. Tack! På fredag kommer också Bonde-söker-fru redaktionen att sitta i studion – spana efter dem, de lär göra väsen av sig 🙂 Som ni vet får ni gärna hänga med på instagram @linda_lindorff där finns fler bilder, klipp och mer skvaller 🙂 Öppet är det för er alla som vill.

IMG_8132

Det står om min sexighetspanik i Expressen idag – det är baserat på det jag skrev här på bloggen igår så läs mina tankar om det här med att våga sexa till det i sin helhet “Svårt att våga vara sexig”

Kram Linda

Foto: från Let´s dance: Olle Sporrong/Expressen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: