Så tog plötsligt allt det roliga slut. Idag på genrepet skadade jag mig på så vis att jag förmodligen inte kan dansa mer. Jag känner mig väldigt ledsen så klart och har gråtit så mycket nu att jag känner mig helt urlakad. Det är klart jag i hjärtat vill dansa samba på fredag och så klart kommer jag att göra det om det är fysiskt möjligt. Men det känns tungt nu. Jag är så så ledsen. Kristjan och jag har pratat och han har en plan. Det visar sig imorgon om det kommer att funka. Håll tummarna.

[tv4play id=3304359]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: