20160311_183246

Se på de här sötnosarna! Alltså vilka underbart söta små tvillingpojkar! Låt mig nu presentera dem ordentligt, det här är Erik och Algot Vestesson, 3 veckor gamla. Deras föräldrar är inga mindre än bondeparet Andreas och Jessica Vestesson!

images-1

Grattis Jessica! Två små tvillingarpojkar har ni satt till världen. Vilken lycka! Hur mår ni alla?

– Det är ju underbart så klart, lite trötta är vi förstås men det är underbart. Allt har gått så bra. Vi har hållit på ganska länge för att bli gravid så det var väldigt efterlängtat. Erik och Algot, heter dom.

Så underbart och fina namn! Gick förlossningen bra?

– Ja allt gick jättebra, på tre timmar så var det klart. Naturlig förlossning var det. Rätt ofta så blir det ju kejsarsnitt men det behövdes inte.

Skönt att det gick bra, och så häftigt att ni fick tvillingar tycker jag. Minns du hur ni reagerarade ni när ni fick reda på att ni väntade två?

– Vi blev så klarat väldigt överraskade, minst sagt, men efter en tid kändes det självklart att de var två.

Har ni tvillingar i generna?

– Ja det har vi faktiskt. Andreas mamma är tvilling.

Mår Andreas bra i allt detta också, har han fattat att han är trebarnspappa nu? 

– Jo då vi har hunnit landa i det men det är klart det är lite intensivt just nu.

Ja det fattar jag. Svårt att hinna sova tillräckligt antar jag.

– Omöjligt. Det är ju två som ska äta, men Andreas är bra på att hjälpa till.

Senaste jag träffade Emilia var hon 2 år, nu är hon 6 år. Stor nog att verkligen förstå det här med att blir storasyster. Vad tycker hon om småbrorsorna?

– Det är klart hon tycker det är kul men det är ju en stor omställning för henne också. Hon är ju van att vara själv och har blivit lite borstkämd med det så klart.

Tre veckor gamla är de nu på fredag – kan man se vem de är lik?

– Algot är lik mig, Erik är lik Andreas.

Det är ett härligt samtal jag har med Jessica, visst är hon trött men hon låter också lycklig. Jag minns dessa två så väl. En underbar kärlekshistoria som var otroligt rivig och spontan. Fylld med känslor och roligheter. Här var det inte bara enkel romantik utan stort drama på gården med smyghångel och svartsjuka. Andreas kärlek till Jessica var tydlig och det fanns aldrig nån annan men de andra tjejerna ville också och därav kom svartsjukan 🙂 Det är länge sen nu, över 10 år sedan. Jag har träffat dem flera gånger sedan dess och det finns hjärta här, kärlek av det trogna och innerliga slaget. Jag är så glad att de nu fått tillökning och att deras kärlek håller i sig. Så underbart! Passa gärna på att gratulera de nyblivna föräldrarna här. Ha nu en fortsatt härlig kväll och så ses vi imorgon i Let´s dance. Då behöver jag ert stöd. 🙂

Kramar! Linda

ps Visst är det lustigt hur det känns när man kollar på bäbisbilder, visst blir man sugen. Det riktigt spänner till i magen. Jag får sånt bäbissug att jag nästan tappar andan, men så är det ju också väldigt väldigt gulliga små pojkar de fått. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: