IMG_8207

Ja ikväll är det dags att dansa i Let´s dance igen och den här gången kommer ett par att behöva lämna. Det har nog inte undgått någon att jag skadat mig men jag har bestämt mig för att ändå göra mitt bästa. Jag äter värktabletter, får laserbehandlingar och har ändrat i koreografin så jag hoppas det ska gå bra.

IMG_8206

Jag känner mig så glad och rörd över all omtanke. Det är en gåva att kunna visa andra sin kärlek och det har ni gjort. Ni har stärkt mig. Jag bär er omtanke inombords och det kommer synas i mina ögon ikväll i form av tacksamhet och glädje.

IMG_8140

Tanken var att vi skulle starta som par nummer 1 ikväll men TV4 har ändrat så jag ska hinna värma och få laser innan ifall det behövs, så jag startar som nr 9 ikväll. Hoppas ni orkar hålla er vaken tills dess 🙂

IMG_8186

Möttes av den här löpsedeln igår, kan fortfarande knappt fatta att det är jag. Vill inte att det ska vara jag. Vill inte vara skadad. Men samtidigt så tänker jag att det ju bara är en muskel och min kropp har ju tack och lov så många fler kroppsdelar som ändå fortfarande funkar helt perfekt. Så nu är det slut med tårar. Ni har gett mig så mycket kärlek och den ger mig kraft. Jag ska inte ge upp – nu ska jag dansa för er! Min samba kommer kanske inte vara den vackraste ni sett men den kommer vara gjord med kärlek.

FullSizeRender-8

Nu ska jag iväg och få laser och så hoppas vi att den här gamla höften ändå gör bra ifrån sig ikväll. 🙂

Så nu alla ni som faktiskt håller på mig, ge mig er röst ikväll. Den kan vara helt avgörande för det som komma skall.

Kärlek!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: