IMG_8226

_DSC1236

Vilken kväll det var igår! Trots min sargade kropp har jag har nog aldrig känt mig så stark – tack vare er. Ni fick mig att känna mig som sambadrottningen från Lappland. Jag har sagt det förut men det måste jag få upprepa för det är fantastiskt. Allt det jubel publiken gav, alla fina kommertarer på instagram, sms och mail. Jag är så innerligt rörd att jag faktiskt i skrivande stund sitter med en klump i halsen och tårar i ögonen. Jag förstod inte när jag tacka ja till Let´s dance att det här programmet skulle ge mig så mycket mer än dans. Jag tänker på hur lycklig jag är som får uppleva det jag nu är med om i form av publikstöd och kärlek. Därför vill jag säga tack. Jag förstår att det kanske blir lite mycket av allt mitt tackande och prat om kärlek men det finns inget finare än kärlek och det är den största av gåvor, och jag tycker inte man kan säga tack för många gånger.

IMG_8238

När jag nu liks är igång och tackar alla så måste jag ju också kärlekshylla min danspartner Kristjan. Han är så  stark, ärlig och så godhjärtad. Hans personlighet är lika uttrycksfull och vacker som sättet han dansar på. Den här veckan har stöttat mig genom att bry sig, ändra koreografi och ge mig positiva tankar. Kan inte tänka mig en bättre danspartner.

680@80 760-1

Min kropp värker idag men jag är glad och jag längtar redan efter att få börja på vår nya dans. Det kommer att vara lugnare nu, en mer sensuell dans som kräver mjukhet, fina fötter och kvinnlighet. Vi får se hur det går men jag ska försöka i alla fall. 🙂

IMG_8224

Den här tjejen vill jag också tacka, ja jag tänker tacka massor här nu så är det bara. Man ska tacka när det känns som att man vill det. Maria Persson har nu två veckor i rad gjort mig fin, och inte bara det, hon har peppat och hejat och gett underbar feedback på det hon sett mig göra på dansgolvet. Fantastiskt att han så här fina människor i sin närhet!

_DSC1243

_DSC1180

Sara Biderman, Let´s dance fantastiska stylist, är också på listan av alla jag vill tacka. Så engagerad, personligt och superbra på att hitta rätt outfits till alla. Den är klänningen gjorde att jag stundtals nästan kände mig som Shakira. 🙂

Så nu med risk för att ni ska tro jag blivit galen i mitt tackande så ska jag ändå tacka bästa fotograf Karin Törnblom för bilder och styrkekramar. Hela Let´s dance redaktionen, Bonde söker fru-redaktionen som var på plats i studion igår och hejade, TV4 s alla härliga medarbetare med Anika Beclijevski, de andra deltagarna, min underbara älskade familj, mamma och pappa och ja ALLA som varit nära mig och brytt sig och gett sin kärlek! TACK! TACK! TACK!

Kramar Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: