IMG_8684

Snart får ni äntligen se dem – våra nya härliga bönder i Bonde söker fru säsong 11. I år kommer jag att presentera hela 9 bönder för er – två tjejer och sju killar. Vilket ju är en bonus förstås. Det är en fantastiskt gäng, otroligt sköna och olika personligheter, med en sak gemensamt – de längtar efter att träffa någon att dela sitt liv med. Och nu börjar det hela närma sig, redan den 11 april är det premiär för nya säsongen av Bonde söker fru i TV4. Jag vet att våra bönder är väldigt pirriga och spända…

FullSizeRender-2

…precis som jag. Premiären av Bonde söker fru gör mig alltid lite extra nervös för jag vet hur mycket som står på spel för de här personerna. Jag vet ju också att varje år så blir det kärlek så alla som är med hoppas ju förstås på att det är just de som ska få träffa rätt och uppleva det vi alla älskar så mycket – den stora kärleken.

IMG_8682

Det är alltså två veckor kvar ungefär så vi får längta lite till och kan ju under tiden roa oss med sånt som hör påsken till. I mitt fall så kommer det att bli åtminstone en vecka till av dans med Let´s dance sen ser vi vad nästa vecka bjuder på. _DSC1281

Oavsett om jag är kvar i Let´s dance eller inte så är det nu uppladdning som gäller även för Bonde söker fru. Jag kommer att hålla er uppdaterade här på bloggen men ord om våra bönder. Så håll utkik.

_DSC1316

Vill ni se några magiska bilder från Let´s dance i väntan på bönderna så klicka HÄR.  Eller se min dans i ett rörligt klipp HÄR. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: