_DSC1169 (2) _DSC1186 _DSC1187 _DSC1221 _DSC1238 _DSC1258 _DSC1269 _DSC1281 _DSC1316

Vilken magisk kväll det var i fredags. Jag har aldrig känt mig så tjusig och sensuell. När jag ser de här bilderna som fotograf Karin Törnblom skickat så är det nästan som att jag tittar på en annan kvinna. Jag är fascinerad över att Kristjan kan lära mig danserna, mjukheten och alla uttryck som krävs. Jag har alltid gillat dans men hade aldrig trott jag skulle kunna njuta av det på det här viset.  Det är så mycket mer än dans och det händer när jag är i studion med er. Kombinationen av att kunna dansa, höra levade musik och se publikens alla olika ansikten. Att få känna kärlek från er som tittar på. Det är otroligt. Oförglömliga kvällar som jag kommer att bära med mig för resten av livet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: