IMG_3949

Först när jag hörde att att vår yngst bonde i år bara är 20 år så kände jag att det lät väl ungt för att vara med i Bonde söker fru . Killar i den åldern brukar inte vara redo på samma vis som de som hunnit vara med lite längre och upplevt år av ensamhet. Nu ska sanningen fram – den här killen fick mig att totalt tappa hakan. Jag blev helt paff. Det här är en mogen man i en ung pojkes kropp. Han skulle helst ha fru och barn redan igår 🙂 Han har försökt säga det till tjejer, både i hans egen ålder och lite äldre, men på grund av hans unga ålder tar ingen honom på allvar men det ska jag säga er – den här killen är fullkomligt redo att skaffa familj.

o

Han äger sin egen gård sedan två år tillbaka, köpte den alltså när han var 18 år… Han har tre anställda och driver vid sidan om ytterligare ett företag. Söt som socker, reslig och stark som Karl Alfred (givetvis utan att gå på gym, dessa muskler är byggda av hårt arbete.) Detta är en kap. Jösses vad han kommer att få brev. Personligen ser jag väldigt mycket fram emot att hjälpa den här unga mannen att hitta rätt. Och gör han det så kommer det bli giftemål och barn inom ett år. 🙂

Ni kommer att få se hela bilden av honom på torsdag – så håll ut tills dess med denna lilla aptitretare 🙂

IMG_8746

Scrollar ni neråt på mitt instagram så kommer ni också att hitta mer teasrar på andra bönder. Hitta det på @linda_lindorff där kan ni också följa mig i Let´s dance….på fredag ska jag bugga och det tänkte jag att jag ju ändå har lite erfarenhet av från både logdans och dans med våra kära bönder, men efter att Kristjan sett mig dansa med bland annat Stefan sa han att vi har mycket att jobba på. 🙂 Men jag ska göra mitt bästa för er!

Nu ska jag i väg och träna men i morgon får ni en ny bondeteaser här på bloggen. Då presenterar jag tre stycken. Missa inte!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: