IMG_3984

Jag måste erkänna att jag tycker att det är något väldigt speciellt med tvillingar, det har jag alltid tyckt och i år så har vi dessa helt fantastiska tvillingkillar med i Bonde söker fru och det känns så spännande! De är både lika och olika. Så klart två helt egna personer men de har också delat 37 år på samma gård och det har så klart gjort att de känner varandra utan och innan, på gott och ont. 🙂 Jag blev vansinnigt i förtjust i dem när vi träffades första gången. Vi hade otroligt roligt och jag slogs av den personkemi de har och hur de fyller i varandras meningar och ofta tar den andres frågor och svarar i hans ställe. Jag blev tokcharmad av dessa två väldigt kloka, drivna och miljösmarta tvillingbönder. Det var också så härligt att höra deras syn på kärlek och hur olika de ändå upplevde den.

Jag får bara visa dem bakifrån än men jag kan lova er att det här är två snyggingar! Deras stora gård från 1600-talet, belägen vid en liten sjö, är också bland de vackraste jag sett. Här vill man bo. I dessa hus vill man leva. Det ska också tilläggas att de så klart har gården uppdelad med egna hus. När jag ändå är igång och haussar dessa två måste jag också berömma deras fina välvårdade kor – alla vita och lite rufsiga. Urfina!

IMG_8206

Det enda som oroar mig lite är ifall det kanske blir svårt att ha två bönder så nära varandra, som ändå är rätt lika och söker rätt så lika tjejer… Tänker att det kanske kan bli lite kaos och stora känslodrabbningar. Å andra sidan säger de att de så klart unnar sin bror det allra bästa, att de inte alls känt svartsjuka nån gång och att det aldrig varit nåt problem med vem som ska ha tjejen – det har så klart tjejen bestämt. 🙂

Ja hur som helst kommer det att bli intressant och jag ska ta det som en stor uppgift att försöka få dessa två supertvillingar kära i sommar. Dubbel lycka helt enkelt!

IMG_8103-1-1024x768

Tidigare idag presenterade jag den här härliga mannen på 50 år från Jämtland – läs om honom HÄR.

_DSC1187

Så här ser jag inte riktigt ut på bondgårdarna, tack och lov, men på fredag då ska jag dansa med en betydligt bonnigare look och inga klackar! det ska ni inte missa. Jag kommer dansa logdansbugg – för er!

Nu ska jag träna men vi hörs snart!

Kram linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: