lintus1

Ja parallellt med mitt dansande i Let´s dance så har vi spelat in Bonde söker fru som nu har premiär den 11 april – och det kommer att märkas. Inte på något negativt vis, tvärtom, det har bidragit till ännu mer närhet och så klart – dans!

IMG_7544

Jag har ofta dansat med bönderna i Bonde söker fru och jag älskar det. Det är ett så otroligt bra sätt att känna hur det är att vara i den personens famn. Att känna hur han rör sig – och tar för sig. Man märker tydligt om där finns blyghet, om han är fysisk, taktfast och stark. Hans mjuka sida kan man också få fram. Dansen är ett fullkomligt utmärkt sätt att ta pulsen på en person, och då i detta fall mina bönder. Jag älskar det – och har märkt att bönder oftast inte har något emot det heller 🙂

IMG_8103-1-1024x768

Den här bonden är en av våra nya bönder, stilig man på drygt 50 år från Jämtland. Han är lång, 190 cm, och väger 100 kilo. Han bor fint, skrattar och skämtar hela tiden och är en sån karl man känner att man skulle trivas att ha en vardag ihop med. Här finns det glädje och spontanitet. Han dansade jag med i hans kök. Han berättade att han brukar dansa och att han älskar det och givetvis fick jag då lov att känna hur det skulle vara att dansa med honom. Det var underbart! Han förde tydligt men varsamt. Hans famn var trygg och behaglig. Han körde med en härlig blandning av slow fox och bugg – jag tror minsann att till och med Kristjan skulle blivit imponerad i fall han sett det.

IMG_8107

Nu är det ju inte långt kvar till premiären av Bonde söker fru och då får ni ju se oss dansa – och se den här mannen glada ansikte också. Just nu får jag bara smyglansera dem och det gör jag ju med glädje förstås. Ska presentera dem en och en här på bloggen tänkte jag.

_DSC1281

Hur som helst så känner jag att Let´s dance kommer att fortsätta förändra Bonde söker fru även under inspelningarna senare i vår och i sommar. Jag kommer dansa med alla som vill det – och jag kommer se till att det sen dansas på gårdarna. Dansen är ett fullkomligt briljant sätt att lära känna någon och att ha en ursäkt till att ta på en person. Vilket man ju ofta vill när man dejtar eller är intresserad av någon. Jag är så glad för detta för jag tror att Bonde söker fru säsong 11 kommer bli än mer fantastisk just tack vare det jag insett med dansens alla fördelar och positiva inverkan på människor.

Jag förstår att det blir kärlekspar i Let´s dance

På fredag ska jag bugga i Let´s dance och det är för mig bland det svenskaste man kan göra och därför blir det en dans jag tillängar alla bönder och andra härliga dansanta svenskar! Det kommer bli så kul! Med lite tur så får jag bondebesök i studion också, jag hoppas på det.

Nu ska jag i väg och dansa!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: