FullSizeRender-4

Den här veckan så dansar vi bugg, så vansinnigt roligt. Bäst av allt är att Kristjan uppfyller en av mina flickdrömmar, nämligen att få bli lyft rakt upp i luft och stå upp och ner på hans axlar. Det här har jag alltid velat göra, och aldrig trott jag skulle få uppleva, men nu händer det. Jag kommer att få göra mitt drömlyft på fredag – om jag klarar av det förstås…

IMG_8797 (1)

Problemet är nämligen att taket i vår träningslokal är för lågt och när vi gjorde ett försök häromdagen så rasade taket in… Den vita skivan rök all världens väg och kablar ramlade ner. Helt galet. Det som var lite positivt med det hela var att vi sedan hade ett hål där vi ändå kunde göra halvdana försök att träna. Svårt bara att mitt i dansen, planera in ett lyft som sedan ska ske precis i det lilla hålet i taket. Jag har skrattat så tårarna rinner den här veckan samtidigt som jag inte kan låta bli att oroa mig lite för fredag. Det här kräver ändå hyfsad kroppskontroll och balans och det känns lite vanskligt att inte kunna öva det ordentligt innan vi ska visa upp det i direktsändning.

1200-5

Men jag lever på hoppet och jag ska se till att klara detta på fredag! Jag ska bugga för er, till en låt av Lotta Engberg, och det kommer med Kristjan hjälp göra ett superfin lyft och sätta klackarna i taket!

Kram Linda

Foto: Olle Sporrong / Expressen

ps Fick för övrigt veta av Pia Johansson idag att jag är släkt med Lotta Engberg! Det har släktforskning visat – så gissa om jag är extra laddad att dansa till just Lotta Engberg på fredag. Fantastiskt ju att ha en så underbar och begåvad släkting som hon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: