1200-7

Det här är en flickdröm som precis går i uppfyllelse. Jag kan knappt förstå hur detta går till men så här såg det ut på genrepet igår. Det är landstema på Let´s dance den här veckan och jag har valt Sverige.  Dansen vi blivit tilldelade är bugg och jag är så glad för detta. Jag tycker bugg ser så vansinnigt kul ut! När jag var yngre, runt 16,17 år, så var det just bugg man dansade på helgerna på Folket Hus eller ute på logdans. Jag tyckte det var så roligt och jag ville att det skulle vara fart och fläkt. Helst ville jag så klart att någon kille skulle kasta upp mig i luften och runt ryggen och drömmen, det var likt i Grease, få stå så här på någons axlar. Nu händer det och en flickdröm går i uppfyllelse. Men vägen hit har inte varit helt problemfri och när jag tänker på att jag ska försöka göra det här igen imorgon så slår hjärtat lite snabbare.

FullSizeRender-4

IMG_8797 (1)

Så här såg det ut tidigare i veckan nämligen. Problemet är att taket i vår träningslokal är för lågt och när vi gjorde ett försök häromdagen så rasade taket in… Den vita skivan rök all världens väg och kablar ramlade ner. Helt galet. Det som var lite positivt med det hela var att vi sedan hade ett hål där vi ändå kunde göra halvdana försök att träna. Svårt bara att mitt i dansen, planera in ett lyft som sedan ska ske precis i det lilla hålet i taket. Jag har skrattat så tårarna rinner den här veckan samtidigt som jag inte kan låta bli att se fram emot fredag med skräckblandad förtjusning. Det här kräver ändå hyfsad kroppskontroll och balans och det känns lite vanskligt att vi inte kunnat öva det ordentligt innan vi ska visa upp det i direktsändning. Men, det gick ju bra på genrepet och håller jag nu bara nerverna i schack och litar på mig själv så ska det förhoppningsvis gå bra. Då får ni se min flickdröm gå i uppfyllelse med egna ögon. Jag vill gärna att ni ska få det och går det så bra kommer jag att vara lyckligast av alla imorgon.

Så håll tummarna för mig!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: