Skärmavbild 2015-12-14 kl. 12.07.43

Nu har Stefan Hilidingsson och Hanna blivit sambos! Vilken lycka! De här två fann ju varandra i Bonde söker fru i höstas och deras kärlek gick inte att miste på, vilken passion! Det tog ett litet tag innan Hanna vågade visa framfötterna men när hon väl klev fram så gick det snabbt. I höstas började de bygga stall tillsammans, i februari öppnade Hanna salong i Hassela och nu är de sambos! Så ofattbart kul! Skärmavbild 2015-12-14 kl. 12.08.08

Stefan säger att det känns så självklart att hon nu bor där. Som att de känt varandra så länge, att allt är så naturligt och enkelt. Kärleken är större än nånsin och de njuter av att dela dagarna tillsammans. För mig är det så känslosamt varje gång något sånt här händer och Stefan och Hanna har en speciell plats i mitt hjärta. Det var så härligt att se dem bli kära och jag tycker så oerhört mycket om dem båda. Kärlek är bland det största vi får uppleva i livet, kärleken som känns, som gör en person lycklig och upplyft och ger kraft. Och bäst av allt kärlek sprider kärlek! Kärleken smittar av sig och idag är jag så lycklig för Stefans och Hannas skull att jag svävar på moln. Älskar kärleken! och jag älskar när jag får se den på nära håll! Underbart!

300

Det är också Stefans och Hannas stora kärlek som nu gör att Hannas pappa Per Sundin vara med i Bonde söker fru. Han har sett att det funkar. Han såg sin dotter bli blixtförälskad, kär och lycklig. Han fick en påminnelse om hur fin kärleken är och med stöd från Hanna och Stefan tog han mod till sig och sökte till Bonde söker fru. Så i år ska jag hjälpa Hannas pappa, Stefans fina svärfar, att hitta kärlek. Och jag tror faktiskt att det inte kommer vara några problem. Så känns det i alla fall.

1200-5 (1)

Just i detta nu är jag nere i studion och laddar inför kvällens Let´s dance. Många känslor i kroppen inför kvällen men har fått mycket pepp från familj, vänner och Stefan 🙂 Ni kan läsa vårt samtal där han berättar för mig om hur jag ska kamma hem full pott i buggen.  

_DSC3732 _DSC3736

_DSC3655

Det är så roligt att dansa och jag är så tacksam för att ni röstade mig vidare till en ny vecka och en ny dans. Jag är tacksam för varje vecka jag får vara kvar. Så tack alla ni som ger mig ert stöd. Tack!

Skärmavbild 2016-04-03 kl. 21.45.11

Jag har fått höra mycket fint också om mina gullungar som var på plats som hejarklack. De var såå duktiga och gjorde mig alldeles rörd. Fina flickorna mina. Klicka här för att se deras hejaramsa 🙂

 

Kram Linda

Foto: Olle Sporrong / Expressen och Karin Törnblom / Aftonbladet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: