IMG_7544

Idag pratade jag med Stefan Hildingsson på telefon och när han fick höra att jag skulle bugga så skrek han av glädje.

Stefan: Men för gudarna Linda, dansa nu bara som du gjorde med mig i somras så kommer du få full pott! 10 poäng Linda – garanterat.

Linda: Ha ha, jo men vad var det vi gjorde då? Kul hade vi det minns jag, men stegen…

Stefan: Skit i stegen, de kan du, och takt det har du, nu ska du bara visa hur mycket du älskar att bugga!

Linda: Du är fantastisk Stefan, tack, jag tycker att det är väldigt kul. Och Kristjan dansar nästan lika bra som du. 🙂

Stefan: Nästan bara, eller hur, ha ha. Han är duktig jag har sett det. Kommer gå hur bra som helst.

Linda: Det här med lyft då, vad tycker du om det?

Stefan: Bonus. Han orkar väl lyfta dig, va? Det är ju en bonus om det han kan kasta upp dig i luften lite. Ha ha, men det beror ju på om han orkar.

Linda: Jo han ska kasta mig upp i taket faktiskt. Det är en flickdröm som går i uppfyllelse. På riktigt. Så kul.

Stefan: Visa den glädjen Linda, vi som känner dig vet ju. Kör hårt du, vi hejar på dig!  Och om du märker att han börjar bli lite trött så får du ringa, jag kommer som ett skott till din undsättning, ha ha.

Skärmavbild 2015-12-14 kl. 12.08.08

Fantastiska Stefan, som han lyckades att peppa mig iför ikväll. Jag kände mig lite låg imorse men efter att ha träffat härliga människor, pussat min man och barn, dansat med Kristjan och nu pratat med Stefan så känner jag mig på topp. Ikväll ska jag dansa så det ryker!

IMG_2338-1024x1024 IMG_7244

DSC_0638

Det är landstema, jag har valt Sverige. Älskar det här landet med sina fyra årstider, fantastiska natur och alla härliga människor som bor här så ikväll dansar jag en bugg för er till Lotta Engbergs låt Fyra bugg och en coca cola. Jag är så lycklig för detta känns verkligen kul! Håll tummarna för mig, om ni vill, och skulle ni gilla det ni ser kan ju alltid rösta. Jag och Kristjan har nummer 3…

FullSizeRender-7 IMG_8841

IMG_8238

Rösta genom att skicka SMS: Skriv LINDA och skicka till 099 – 72400

Eller ring: 099 -414 03

Och som mamma skulle ha sagt, det viktigaste är ändå att ha kul!

Puss på er alla och tack för ert fina stöd och kärlek! Jag lovar att göra mitt bästa nu.

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: