_DSC3655Vilken kväll det var i fredags! Så mycket glädje i buggen och att få dansa i de svenska färgerna till en låt av Lotta Engberg. Det kändes så genuint och härligt. Jag älskar buggen just för att den är glad och jag har så många sköna minnen från då jag bodde i Vilhelmina och höjdpunkterna var att på helgen få gå på logdans och bugga loss till levande dansbandsmusik.

_DSC3732

_DSC3736

Vi hade verkligen så kul! Publiken jublade och jag var så lycklig över att få uppfylla min flickdröm. 

Skärmavbild 2016-04-03 kl. 21.45.11

I publiken satt också världens sötaste lilla hejarklack! Mina barn Wilhelmina, Benedicte och Lykke var alla tre på plats och matchade mig i sverigetröjor som det stod Lindorff på ryggen. När det drog sin hejarramsa så jublade publiken och jag höll nästan på svimma av kärlek. Mina fina små flickor. Klicka här om ni vill se deras hejaramsa 🙂

_DSC1316

Direkt efter fredagsfinalerna i Let´s dance så får vi veta nästa veckas dans och låt. Jag har fått en väldigt rolig dans, en latinodans med mycket karaktär och fart. En svår dans, som kräver mycket teknik och rätt utstrålning. En Kristjan så är det nu dags för mig att bli het och flörtig. Hur nu det ska gå till 🙂 Jag gjorde ju ett hyfsat försök till det i samban…

lintus1

IMG_8226

….men då hade jag så himla ont i höften och kunde inte göra allt som vi planerat. Vi gjorde en samba som vi fick mycket beröm för men särskilt het kände jag mig inte 🙂

_DSC1258 _DSC1238

Rumbans skulle vara mer elegant och sensuell och här kände jag mig faktiskt väldigt kvinnlig. Jag njöt av att dansa rumba och jag älskade känslan i stegen och den vackra koreografi Kristjan gjort. Det var som att spela med i en romantisk film. Jag kände mig så lycklig.

_DSC1221

_DSC1281

Det kan ju vara svårt att leva sig in i rollen på det här viset med en annan man. Det är ju klart att jag helst hade varit i Jacobs armar i den här dansen och avsluta med en kärleksfull kyss 🙂 Men jag har börjat lära mig nu att leva mig in de karaktärer som dansen kräver och det känns bättre och bättre. När jag dansar med Kristjan så kan jag få den där känslan som nästan är lite berusande där man är någon annan för en stund. Jag är så klart alltid jag med allt vad det innebär men för att kunna vara sensuell eller flörtig med en annan man så måste man ju tänka sig in i rollen. Det är ju en dans vi gör, en dans med inlevelse. Sedan får jag gå hem och dansa den riktigt sensuella rumban med min man i köket. 🙂

FullSizeRender-6

Faktum är att mina veckor i Let´s dance har fått mig att känna mig lite mer kvinnlig och även om jag är väldigt nöjd med den jag är så gillar jag den egenskapen också. Nu är det dags att gå in i ännu en vecka där det ska jag helst ska vara både lite het och flörtig. Jag ska försöka gå från glad bonnatös till sexig latinodansös – ni fattar ju själva att det här kommer att bli en tuff vecka. 🙂 Jag ska försöka att ogenerat gå in i den här karaktären och det skrämmer livet ur mig – men man behöver utmana sig själv i bland och nu ska vi se om jag vågar och framför allt om det sedan ser trovärdigt ut. Sexigheten kommer inifrån så är det ju, det handlar inte om vilken klänning man har eller hur man vickar på höfterna. Så nu ska jag våga vara sårbar och försöka ta fram den där sidan hos mig. Håll tummarna för att det går – för jag vill gärna dansa vidare nästa vecka. 🙂

Kramar Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: