thumbnail_Skärmavbild 2016-04-07 kl-1. 21.01.02Vilken lycka! Fick precis en inbjudan till ett nytt bondebröllop! Bonden Mikael Carlsson och hans Catharina Friberg från Boxholm ska gifta sig! Det är ju så underbart. De här två tycker jag så otroligt mycket om. Mikael, så blyg till en början med sin skärpa, sin charm och vänliga isblå ögon. Jag gillade honom från första stund. Hans sätt att uttrycka sig och skratta varmt och innerligt – underbar man! Så fick han träffa sina tjejer och i början var det så avvaktande och försiktigt. Vissa tjejer tog för sig ordentligt och Mikael han visste inte riktigt hur han skulle hantera allt. Men vi tog oss igenom det och så plötsligt hände det. Catharina föreslog att han och Mikael skulle baka hallongrottor och det var då allt blev glasklart. Det var kärlek och det var självklart. Hallongrottorna blev kanske inte de bästa jag nånsin ätit men vem bryr sig om det saknar lite hallonsylt eller kanterna är torra när kakorna är bakade med nyfunnen kärlek 🙂

thumbnail_Skärmavbild 2016-04-07 kl. 20.57.46

Nu ska de två gifta sig. Bröllopet sker på nationaldagen i Skänninge, så klart, det var ju där de hade sin fina slutdejt. 🙂

Jag ringde till Catharina och Mikael i kväll och det var ett samtal fyllt att skratt och glädje!

Linda: Grattis Catharina! Så roligt! Grattis!

Catharina: Vi förlovade oss på påskafton! Det var så fint. Egentligen känns det som vi har varit gifta i 30 år så det är ju inget nytt men nog är det ändå härligt att han till slut friat.

Linda: Hur gick det till då?

Catharina: Det var ju så mysigt. Vi hade med oss frukost och allt. Så valde vi ringar.

Linda: Och Mikael, han måste vara så lycklig?

Catharina: Ja han skiner som en sol, det är som att han blå ögon blivit ännu blåare skratt.

Linda: Men hur gick det till?

Catharina: Han sa bara “om vi skulle ta och gifta oss – men då måste vi ju förlova oss först.” Skratt.

Linda: Så fantastiskt! Hur kära är ni då?

Catharina: Jag tror att vi är så mycket kära som det går. Det är så givet alltså. Vi har inte varit osams en enda gång. Det är så konstigt det känns som att vi känt varandra alltid.

Linda: Så hur blir bröllopet?

Catharina: Kyrkbröllop följt med traktor och vagn och fest på hotellet.

Linda: Ni måste ju ha hallongrottor till efterrätt!

Catharina: Ja så klart! Det måste vi ju ha! så klart! Det var ju så vi blev kära.

thumbnail_IMG_8978

Linda: Mikael, gud vad roligt att du ska gifta dig! det tog några år innan du tog mod till dig…

Mikael: Ha ha ja men vi vi har ju som varit gifta sen början.

Linda: Tänk att det kunde bli så bra. Så härligt. Vad har du för tankar om bröllopet?

Mikael: Det känns jättebra. Det ska ju inte vara jättestort men bara de närmaste.

Linda: Jag kommer gärna, det är en ära att bli bjuden och få vara med. Ska bli så kul! Det är sånt här som gör att allt känns så kul. Så roligt att du hittade kärlek, så roligt!

Jag är lyrisk över detta. Mikael var så ensam när jag träffade honom första gången och han kändes mysig och varm men också väldigt ensam. En så trygg, stark och god man, och nu också kär. På nationaldagen gifter han sig med sin stora kärlek Catharina och jag vet att de kommer att bli lyckliga tillsammans.

thumbnail_IMG_8976

Ikväll ska jag dansa en cha cha tillägnad min fina mamma. Jag älskar min mamma så mycket – och den kärleken som man känner till en mamma, till sina barn, till sina nära vänner, det ska också hyllas. All kärlek är bra och ikväll går Let´s dance i kärleken tecken. Missa inte det. Jag och Kristjan behöver som vanligt ert stöd för att få dansa vidare. Det är ni som avgör hur nästa vecka ser och jag vill gärna fortsätta dansa för er!

thumbnail_IMG_8980

På måndag så har Bonde söker fru premiär med nya bönder, kl 20.00 i TV4 – och det är precis dessa kärlekshistorier som den mellan Mikael och Catharina som får alla att vilja söka och vara med. Programmet funkar. Kärlek uppstår. Jag ser väldigt mycket fram emot nya kärlekshistorier och framför allt ett underbart bröllop i Skänninge den 6 juni!

Ni kan följa mig på instagram där vi i helgen kommer att ladda stort inför måndagens bondepremiär. Här kan ni också skicka er grattishälsningar till det blivande brudparet! @linda_lindorff 

Kramar i massor! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: