Skärmavbild 2016-04-06 kl. 22.11.09

Det har skrivits i tidningarna om att jag bröt samman i onsdags. Jag hade en dålig dag men vem har inte det ibland. Jag missade danssteg och känslorna tog över. Det är fånigt av mig att bry sig så mycket om något så banalt som att inte göra rätt på dansgolvet på ett genrep i ett underhållningsprogram men jag rår inte för det. Det är något som händer med mig när jag ger mig in i något. Jag är väldigt engagerad i allt jag gör, för engagerad kanske, jag låter mig känna efter och lever mig in i det. Det innebär att det ofta blir känslosamt. Jag lever mig in i det mina bönder känner, jag känner på gott och ont. Det är jobbigt ibland och därför har jag försökt dämpa min inlevelse ibland men det går inte. Jag vill inte vara avtrubbad, jag vill känna! Så jag har bestämt mig för att våga känna efter och leva mig in. Fånga stunden. Tillåta mig själv detta även om det är jobbigt och får konsekvenser.

_DSC1281

Jag har fått frågan om att vara med i Let´s dance fyra gånger, nu tackade jag ja då jag ju vill lära mig dansa och också som ett sätt att se hur det faktiskt är att vara på andra sidan. Att inte vara programledare utan deltagare. Det är svårt på många vis och jag har redan upplevt massor av känslor jag inte trodde jag skulle uppleva. Mitt engagemang och min känsla av att alltid vilja ge allt när jag väl tackat ja till något gör att Let´s dance känns viktigt. Jag vill göra rätt för mig, jag vill visa min respekt på alla inblandade genom att kämpa. I Let´s dance tävlar jag mot mig själv. Vi alla ha så pass olika förutsättningar i form av erfarenhet och bakgrund att vi omöjligt kan tävla mot varandra. Jag kämpar därför för att bli bättre för varje vecka, visa er att jag tar till mig denna fantastiska chans och gör det bästa av den. Det ska jag göra ikväll och jag hoppas att det syns.

Vi är första paret ut – vi dansar cha cha cha som jag tillägnar min älskade mamma! Missa oss inte och rösta gärna i fall ni känner för det. 🙂 Behöver er!

Ring 099-41401

SMS: LINDA till 72400

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: