image003

Ikväll kl 20.oo på TV4 är det premiär för Bonde söker fru. Jag presenterar i år 9 bönder – alla fantastiska härliga och varma personligheter som jag tror att ni kommer att älska. Missa inte det!

Vill ni redan nu läsa mig egna ord om dessa sköna killar och tjejer som ska ni klicka på rubriken nedan:

Här är årets heta bönder!

_KT16695

Vill ni veta hur det går för mig i Let´s dance och läsa om min nya kärlek – då går ni in här: Lyckan i mitt ansikte…

_KT16701

Vill passa på att säga att jag är så tacksam för att ni låter mig dansa vidare vecka efter vecka. Inser ju att allt ändå till sist har ett slut och därför ska jag nu se till att njuta av varje andetag jag gör i dansen. Jag är kär i dansen och i känslan jag upplever på dansgolvet och jag tror faktiskt att det är ni som gör mig så lycklig. Jag dansar för er och ni visar att ni gillar vad ni ser. Det får mig att vilja ge ännu mer. På fredag kommer er kärlek att lysa i mina ögon. Ni ska få se. Tack. Tänker på er ikväll och känner tacksamhet för att ni ger mig den här chansen.

IMG_8107Kärlek i alla dess former ska värderas högt och aldrig tas för givet. Imorgon kväll kommer ni att få se tårar och höra om längtan efter kärlek. Kanske hittar ni någon ni gillar, kanske kommer ni att hitta vägen till förälskelse. Jag hoppas förstås på det. Imorgon vet ni, för när det känns rätt känns det direkt.

Nu sover vi gott och så ses vi i rutan i morgon.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: