_KT16711

Jag ser på bilder från i fredags som jag fått skickade till mig av fotograf Karin Törnblom och jag ser lyckan i mitt ansikte – i varje bild. Det händer något i mig när jag går in där på dansgolvet och vi gör vår dans. Det känns som att något exploderar inuti mig och sedan forsar det ut i blodet som ren brinnande glädje. Jag har funnit en ny kärlek – i dansen.

_KT16675

Det kanske är adrenalin, jag vet inte, men det är en sån otroligt skön känsla i varje rörelse. Jag känner den i hela kroppen och jag ser den lysa i mig själv på bilder efteråt. Det är fantastiskt. Dansen förändrar mig. Den gör mig lycklig.

_KT16686 _KT16695

När jag tackade ja till Let´s dance så hade jag ingen aning om att det skulle kännas så här. Jag tackade ja för att våga stå på andra sidan kameran som deltagare, och för att få chansen att lära mig dansa.

_KT16701

Jag hade inte en aning om att det känslomässigt skulle kännas så här. Visst har jag dagar då det känns tufft och då kroppen är trött men oavsett är detta bland det bästa jag upplevt i mitt liv. Hade jag vetat att det skulle kännas så här hade jag tackat ja för flera år sedan. 🙂_DSC1258

Detta låter aningens flummigt men jag kommer att gå ur detta som en ny kvinna. Jag är stärkt i kroppen, kvinnligare, mer graciös, lyckligare och jag lärt mig saker om mig själv. Både då det gäller min kropp och mitt huvud. Jag har också numera större förståelse för hur det är att vara på andra sidan kameran, som deltagare, vilket ger mig en ytterligare dimension som programledare.

STOCKHOLM 2016-03-23 Lets Dance Linda Landorff Foto: Erik Nylander / TT / kod 11540

Den här veckan som kommer ska vi dansa två danser. En stor utmaning för mig som inte har erfarenhet av koreografi, musik och dans men jag ska kämpa för att på fredag komma ut och ge er det bästa av mig. Ena dansen är tillägnad en ikon, vald av TV4, och i detta fall är det en stor ära. Kvinnan jag gestalt är en av världens vackrast och mest dyrkade genom tiderna. Vilket så klart gör det lite extra speciellt – jag kommer göra allt jag kan för att göra denna otroliga kvinna rättvisa. Andra dansen är en del av en medley där temat är Broadway… vilket förvisso låter superkul men också svårt…thumbnail_IMG_9226

…tur då att ni är så bra att dela med er av uppmuntrande ord och kärlek på instagram @linda_lindorff – ni är fantastiska TACK!

Nu väntar en vecka med hård och spännande träning. Ser fram emot att lära mig vad Kristjan vill se. Han är en otroligt bra dansare och jag har en enorm respekt för honom. Det ska tilläggas att min man också tycker att det här är väldigt kul eftersom jag får så mycket energi och är så stark – och så tycker han att jag är fin när jag dansar 🙂

_DSC1236

Jag förstår att allt till sist har ett slut och därför ska jag nu se till att njuta av varje andetag jag gör i dansen. Tack för att ni låter mig dansa vidare – jag tror faktiskt att det är ni som gör mig så lycklig. Jag dansar för er och ni visar att ni gillar vad ni ser. Det får mig att vilja ge ännu mer. På fredag kommer er kärlek att lysa i mina ögon. Ni ska få se. Tack. Tänker på er ikväll och känner tacksamhet för att ni ger mig den här chansen.

Hoppas ni får en underbar kväll! Imorgon är det bonde premiär – missa inte!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: