ljoenJa om knappt en vecka är det premiär för Linda och djurens hjältar på TV4. Det här är ett program jag älskar av så många skäl – människors engagemang, de vackra landskapen men framför allt för djurens skull. Den här serien handlar om några av alla de magnifika djur vi har i världen idag, som riskerar att utrotas. Lejon, elefanter, olika typer av ormar, delfiner… djur som fascinerar, djur vi älskar – samma djur dödas av tjuvjägare för sina horn och för troféer. Samma djur dör på grund av att vi människor tar allt större plats, och av att miljön vi lever blir allt mer förstörd.

IMG_6628-0.jpg

I det här programmet möter jag människor som dedikerat sina liv åt att rädda de här sagolika djuren. Det är känslosamt det jag får vara med om och de historier som jag kommer att berätta för er, men vi måste ta det här till oss. Annars kommer vi om 20 år att leva i en värld där djur som elefanter och lejon bara finns i sagoböckerna. Linda och djurens hjältar är ett program där jag hoppas att ni får en känsla för hur magnifika djuren är, för passionen som finns hos de här människorna och för att det faktiskt finns hopp ändå.

IMG_6415.JPG

Det här är ett program jag är stolt över och jag hoppas följer med mig på resan i 6 avsnitt med start nästa måndag den 18 april 20.00 på TV4.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: