b8a293525839e60ee7dffef205ac548f

Det är ikonvecka i Let´s dance och jag har fått den stora äran att hylla Marilyn Monroe. Min första reaktion då jag fick veta att just denna kvinna tilldelats just mig var stor glädje. Jag känner mig hedrad. Marilyn är en av världens mest bedårande kvinnor. Älskad av så många. Hon hade verkligen en utstrålning sällan skådad, hon var vacker som få, sensuell, och känslosam. Det kommer inte att vara lätt att göra henne rättvisa på dansgolvet men jag ska göra mitt absolut bästa.Rubio-Marilyn

Det som skrämmer mig lite är att jag i den här rollen förväntas gestalta Marilyn även utseendemässigt – i den mån det går. Det vill säga, ha en klänning som påminner om henne – vit så klart, röra mig på något vis som påminner om henne – ultrafeminint, och så den här typiska makeupen med eyeliner och… röda läppar.

Unknown-1

Jag har inget problem hoppa i en vit klänning och stå över en fläkt om så krävs men det här med röda läppar skrämmer mig. Jag har aldrig i mitt liv haft röda läppar, eller ens läppstift. Jag har läppglans på mig, eller vanligt läppbalsam, cerat. Nu har jag fått i hemläxa av min sminkös Maria att ha läppstift på mig varje kväll hemma för att vänja mig lite. Hon vill verkligen sminka mig med röda läppar och hon tror att om jag har sett mig själv i det några gånger så kanske jag faktiskt säger ja imorgon…

thumbnail_FullSizeRender-1

Jag är tveksam… Så här såg det ut när jag provade ett rött häromdagen, man gör ju sin hemläxa… Vet inte varför det känns så konstigt och obehagligt med röda läppar, eller läppstift generellt, men jag är nästintill fobisk. Vill inte ha färg på mina läppar. Tvärtom försöker jag oftast göra dem blekare eller sminka ner dem med hudfärgad kräm. Detta är ju något jag så klart borde ägna en tanke, varför är det så? Vet inte, men kanske kan imorgonkväll bli helt avgörande i just denna fråga. Ska jag våga? Hur kommer det påverka min självkänsla? Blir jag snygg eller anskrämlig och hur kommer det påverka min dans?

linda-4

Det är ju lite överdrivet detta i den meningen att det så klart inte kommer att vara avgörande imorgon kväll huruvida jag har röda läppar eller ej men för mig personligen kommer det att vara en stor sak.

Låt oss se imorgon hur det blir.  🙂

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: