_DSC1316

I fredags var det nära att vi åkte ut men härligt nog så fick vi chansen att dansa vidare in i denna veckan. Väldigt kul att än en gång känna att ni är med mig! Vi har fått låga poäng av juryn hittills så det är helt och hållet tack vare er som jag ännu dansar kvar i Let´s dance. Det är den kärleken som gör att jag kommer kämpa tills tårna blöder och kroppen värker. Jag har så otroligt roligt på dansgolvet och det beror lika mycket på er som på själva dansen.

“Mitt ansikte lyser av lycka”

En av de bönder som jag pratade med i veckan, Stefan Hildingsson, han sa att jag skulle lova något kul till de som röstar på mig, som en liten bonus bara. Jag fattade inte riktigt först vad han menade men det ville han gärna förklara. 🙂 Så här lät det:

Stefan: Du ska ju sätta upp mål – ge ett kul löfte ju så alla som röstar på dig får en liten bonus utöver att se dig dansa.

Linda: Som vad då menar du?

Stefan: Jo men till exempel så här då, om du går vidare igen på fredag med folkets röster, ja då ska du dricka en skål ur stövlarna dina!

Linda: Ha ha, du är ju galen du… vet du hur skitiga mina stövlar är?

Stefan: Just därför ha ha ha. (Stefan gapskrattar) Kom igen nu Linda!

Linda: Får jag välja nåt annat än stövlar…?

tv4_bonde2012_linda_0357

Ja ni fattar ju säkert själv hur detta slutade – jag lät mig övertalas. 🙂 Så mitt löfte: Om ni röstar mig vidare på fredag så ska jag av tacksamhet dricka en skål av ren glädje ur mina gamla lortiga stövlar 🙂

Funderar lite över vilka stövlar jag ska ta med… jag är ju lite av en stövelfetischist så jag har många att välja på…. men kanske dessa ändå, de har varit med läääänge 🙂

thumbnail_FullSizeRender

Vi får se hur det går på fredag men vi kan väl säga så här, oavsett hur det går så kommer den här fredagsfinalen kommer att bli lite extra kryddad av spänning… 🙂

Kram och trevlig kväll!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: