thumbnail_IMG_9371Vi dansar Slowfox och min ikon som jag blivit tillägnad är Marilyn Monroe. Låten som jag bara älskar är I wanna be loved by you så det känns som en bra kväll. Jag hoppas ni kommer att gilla det och fortsätta att rösta på mig. Förra veckan stod jag på trappan på grund av juryns dåliga poäng, det var ni som räddade mig kvar! jag är så tacksam för det och hoppas på att ni även ikväll visar ert stöd. Jag behöver verkligen er!

Rösta genom att ringa på: 099 – 41403

SMS: LINDA till 72400

Kolla mitt instagram så får ni se vad jag lovar ifall jag får dansa vidare! @linda_lindorff

Stora kramar till er! och givetvis håller jag mitt löfte. Stövlarna står redo här i logen, går jag vidare så dricker jag en skål i dem av ren tacksamhet. Och jag ska filma när jag gör det så ni får se 🙂

Kramar! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: